Гюлтен Джебир

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Гюлтен Джебир

Здравейте, казвам се Гюлтен Джебир – на 41 години. Щастливо омъжена съм от 24 години. Имам прекрасен син на 22 години.

От дете ме привличаше мистиката, всичко което беше невидимо, неразбираемо, вълшебно и необяснимо. Задавах си много въпроси!В училище философията беше любимият ми предмет.

Като личност съм много слънчева и повдигам духа на хората, които са до мен. Уникален мотиватор, заразявам с високата си вибрация! Но нали знаете – без болка няма развитие, така стана и при мен. Егото ми не искаше да допуска несправедливости и почти винаги вътрешното ми негодувание се превръщаше в гняв и злоба.

Уроците идваха, а тях и книгите, които ми подаряваше майка ми.Четях и се променях. В началото Егото не пускаше нови разбирания, имаше доста голяма война в мен – НЕ БЕШЕ ЛЕСНО! Много грешки и уроци, болки, разочарования, благодарение на които сега съм тук и се приемам и обичам такава, каквато съм. По пътя си на търсене на тайната, животът ме срещна с уникални учители от световно естество като Джо Дизпенза, Екхард Толле , Нийл Доналд Уолш, Уейн Дайър, Луиз Хей и др.  Истинската ми трансформация обаче стана след като Наталия Кобилкина се появи в живота ми. Тогава завърших Академията за треньори, Академията за констелации и Академията за Любовна зависимост и нещата като с вълшебна пръчка започнаха да се подреждат. Поуките, които извадих, научих и осъзнах, вече споделям с моите клиенти, а те са много доволни и имат чудесни резултати.

Ако почувства и усети, че аз съм твоят треньор – НЕКА ДА ПОРАБОТИМ С ТВОЯ ПРОБЛЕМ!

Какво ще получиш от консултацията си с мен?

  • На първо място, ще осъществим връзка – отношения, основаващи се на уважение, подкрепа и разбиране. Отношения, които за теб ще бъдат крепост – основата, на която здраво да стъпиш.
  • Ще поговорим за това, за което обикновено мълчиш.  Ще си позволиш да опознаеш и почувстваш онова, от което обикновено се боиш.
  • Ще видиш всичко, за което очите ти са били затворени.
  • Ще навлезеш в непознати дълбини на съзнанието.
  • Ще постигнеш осъзнатост.