Джоана Флорео

За контакт: София Иванова | тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Джоана Флорео

Шамански треньор, женски треньор, Тета Хилинг терапевт

През последните 6 години Джоана успешно работи с жени от всички сфери на живота, за да им помогне да преодолеят ограничаващите вярвания и травми. За много от тях това е довело до растеж на бизнеса, по-здрави взаимоотношения, самочувствие и финансово изобилие.
С опит в областта на правото, тя е и бизнес консултант, провеждащ практики по Тета Хилинг® за напреднали и Възстановяване на Шаманската душа. Осъзнавайки, че много жени остават блокирани в лични и професионални роли, в които те се чувстват недоволни, тя започва да комбинира духовни методи с практически техники, за да им помогне да се освободят от старите парадигми и да преодолеят вярванията, които ги ограничават.

Тя е помогнала на безброй клиенти да прекратят ограничаващите моделите, останали от предците и детството, и така те да разкрият своите истинските страсти в живота. Някои от многото проблеми, които тя е помогнала да бъдат преодоляни са: емоционално и физическо насилие, депресия, зависимост от другите, сексуални травми, синдром на самозванеца, липса на финансово изобилие и липса на самочувствие.
Тя специализира в подпомагането на жените да преоткрият истинските си мечти и амбиции в живота и най-важното – тя дава възможност на клиентите да превърнат мечтите си в реалност. За мнозина това означава работа с божествената женска и мъжка енергия, за да се освободят от старите идентичности като същевременно използват доказани методи за препрограмиране на ума за успех и благополучие във всички области на живота.