Михаела Чакалова

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Михаела Чакалова

Михаела Чакалова е астролог и психолог. Определя себе си като Астро треньор и специалист по женски архетипове, психолог – консултант.

Когато е 8ми клас заминава да учи изкуства във Виена, където свиква да живее с хора от  всички краища на света.

Михаела Чакалова е завършила магистратура Психология във Великотърновски универститет със специализация Психологическо консултиране.

Има сертификат за завършена Академия за Треньори, Академия за констелации и Женски коуч на Наталия Кобилкина.

Изкарани 1-во и 2-ро ниво в Българска Астрологична Асоциация, които обхващат изготвяне на Натална карта и Прогностика.

Повече от 20 години се развива в астрологията като чете литература на тази тема и се учи от книгите. Води наблюдения и прави собствени изследвания в различните теми: планетите, техните домове, кармичните точки, зодиите  и любовта. Определя астрологията като свое призвание и мисия за насочване на хората и откриване на потенциала им, по-щастлив живот.

От както се помня, вече 20 години астрологията е част от живота ми. До такава степен, че веднага питам човека: коя зодия си? Щом веднъж изчисля картата му автоматично запомням целия му хороскоп. Сякаш мозъка ми е създаден за този вид анализи.

Винаги съм имала едно естествено любопитство първо към себе си, да изуча качествата си, способностите си, каква съм в любовта, как действам. А когато разбрах какъв е пътя на душата ми, това беше превратен за мен момент! Преход  от въздух към огън – от обществото към себе си. Тогава разбрах каква трябва да стана, на къде да вървя, към какво да се стремя и започнах съзнателно да излизам от зоната си на комфорт и да се предизвиквам. Веднага реших да замина да работя за лятото в чужбина с приятелки, прекратих токсичната си връзка сама. И тогава усетих истинска свобода и че този път постъпвам правилно, слагайки себе си на първо място, което отговаряше и на северния лунен възел Овен.