Мирослава Христова

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Мирослава Христова

Аз съм Мирослава Христова. Психолог, терапевт, НЛП коуч, мотиватор и констелатор. В унисон с името си вече 10 години съм се посветила на каузата да помагам на хората да бъдат в мир със себе си. Като всеки човек и аз съм преминала множество житейски изпитания и трудности, и знам, че когато в душата цари хармония, нещо не може да те окове в ситуация на безпомощност.   

Самата аз преживях уникално преобразяване за което може да видите и сами в снимките, които съм приложила във визитката си. 

Всяка промяна започва от вътре и се показва от вън… 

 Емоционалните травми са голямата пандемия в 21 век. Много хора изобщо не подозират, че мислите, чувствата и емоцииите им са заседнали в негативни преживявания от миналото, които саботират настоящето и бъдещето им. Тези блокажи действат като спирачка за развитието и просперитета. Натрупването им може да определим метафорично като океан, от който се заражда цунами. Те хвърлят сянка върху отношения с любимия човек, колегите, родителите, приятелите и всички в обкръжението. Според изследния дори се закодират в ДНК-то и се предават по наследство.  

 Вярвам, че всеки заслужава щастие и съм готова да раздавам енергията и комптенциите си онези, искат да променят живота си. Наясно съм, че метаморфозата не е лесен процес, но оставайки в зоната си комфорт е равно собственоръчно убиване на потенциала.  

 Уверявам те, че всяка емоциална травма, ограничаващо вярване и душевни блокажи имат своето решение. Тук съм, за да ти помогна да изваеш своето ново Аз. Заедно ще идентифицираме същината на проблемите, ще намерим решения, ще разчистим емоционалното ти поле, ще вдигнем самочувствието ти и ще преборим страховете ти.  

 Много хора осъзнават, че се въртят в порочен кръг, но просто не намират мотивация да поемат в нова посока. Знам как да те вдъхновя и насърча към твоето благодентствие. Мечтаният живот е лична отговорност и право на всеки. Подавам ти рамо, на което да се опреш и да постигнеш най-съкровенните си цели и желания.  

Нека работим заедно, ако: 

-Изпитваш болка и тъга от миналото; 

-Страдаш за загуба на дете и аборт; 

-Чувстваш се в безизходица; 

-Отношенията с партньора са обтегнати, конфликтни и нехармонични; 

-Имаш сексуални блокажи; 

-Тормизиш се заради лоши отношения с родителите; 

-Непрестанно се сблъскваш с провали в личен и професионален план; 

-Чувстваш самота, празнота и липса на енергия; 

-Бориш се със зависимости; 

-Искаш да изчистиш детски емоционални травми; 

-Искаш да повишиш самочувствието си и да си изградиш лични граници;