Мирослава Христова

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Мирослава Христова

По образование съм икономист. Повече от 10 години изучавам психология, чисто любителски. Докато осъзнах, че моята мисия е да помагам на хората и да връщам усмивките на лицата им, блясъка в очите им. Това ме прави истински щастлива. Много често се срещам с хора, които имат ограничаващи вярвания, изпитват силна болка, тъга, дори стрес, но хубавата новина, е че всичко е поправимо. Семейните взаимоотношения са едни от най-сложните в живота ни. Отношенията между партньори, родители , деца, баби и дядовци.

Понякога си задаваме въпроса: „Защо не ми върви с партньора?“ и много често отговора е защото повтаряш модела на живот на родителите си и брънката е назад в рода. Отношенията с майката влияят на отношенията с партньора и е необходимо да се преработят. Бащата отговаря за успеха и паричния поток и затова е важно отношенията с него също да бъдат преработени. Много често се срещам с хора, които искат да променят качеството си на живот и правят всичко по-силите си, едва оцеляват. Всичко това е свързано с поколенията назад и това влияе на човека.

От теб зависи дали си готова да тръгнеш по-пътя на промяната и изграждане на новото ти Аз. Какво бих те посъветвала: направи първата крачка смело напред, а аз ще бъда плътно до теб. Сертифицирах в метода семейни и системни констелации, НЛП коуч, МДР терапевт, женски коуч и епигенетични лечебни цикли.

Моята мисия, е да помогна на всяка жена да се превърне от „Сива в Щастлива“.

Специализации:

Семейни констелации – Анна Нурджан

Системни констелации  –  Димитрии Полищук

Школа за треньори -Наталия Кобилнкина, Стояна Нацева , Анастасия Шахматова

НЛП – Стояна Нацева

Терапия на чувствата -Мария Пермякова

Енергийна матрица – Димитрии Полищук

МДР – Анна Нурджан и Димитрии Полищук

Женски Коуч – Наталия Кобилкина

Усуи рейки