Силвия Николаев

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Силвия Николаев

За Силвия Николаев личностното развитие е път без последна гара. Безспирно се образова и прави поредица от квалификации от източни и западни школи: женски консултант, треньор по констелации, експерт по щастливи отношения, консултант по емоционална интелигентност, бизнес ментор при новостартиращ бизнес, BODYBALANCE-, йога, пилатес и личен треньор, както и специалист по work-life баланс и здравословно регулиране на теглото.

Силвия e възпитаничка на факултета по педагогика към СУ „Св. Климинт Охридски“, специалност социални дейности и втора специалност английска филология към факултета по класически и нови филологии. Тя има преподавателски опит, датиращ от 1994 год. Силвия живее в Германия от 1998 год., където завършва Бременския университет, специалност икономика. Осъществява мечтата си да работи като икономист в международен концерн Аirbus S.A.S. С времето осъзнава, че този кариерен път не е нейното призвание, защото това, което я прави щастлива е да помага на хора. От тогава Силвия стартира собствен бизнес в хуманитарната и социалната дейност. Тя работи доброволно и за non-profit хуманитарна организация Triaphon.

Какъв е за Силвия смисъла на живота? Да си щастлив! Като обикнеш себе си, обикваш всички! Това е залегнало и в авторската ѝ програма “Феникс“ за разгръщане на цялостния потенциал като жена.

В личен план Силвия е майка на прекрасен тийнейджър. Има международен кръг от приятели и Network Marketing партньори. Като човек е любознателна, с лъчезарен космополитен дух и винаги готова за приключения. Обича ски, слънце и танго.

В личните консултации със Силвия ще усетити нейната сърдечна емпатия и харизма, силна интуиция и дарба да се свързва с енергийното поле на събеседника си.

Опитайте и вземете най-доброто за себе си от нейната компетентност и богата палитра от опитност!