НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

турбо маратон за

Високо

самочувствие

5 дни по 1 час

На Запис

Това е маратон за хората, които са готови да
пренастроят системата си за новите вибрации…

В момента ние се намираме във време на преход. Всичко старо спира да работи и идват нови вярвания, модели на поведение, ценности и приоритети.

Времето върви с бясна скорост и това е момент, в който да осъзнаеш кой си ти, защо си тук и накъде в същност вървиш.
В такова време е важно да умееш да обичаш себе си и да постигаш всичко чрез интуиция, любов, доверие и мащаб.
Старите модели на страх, ограничения, трябва, длъжен съм/си, страх ме е, виновен съм, нямам право – спират да работят.
Тези, които го научат бързо, ще имат най-хубавата година в живота си.
Тези, които не направят вътрешна промяна, ще имат доста трудности и страдания.
турбо преход
турбо преход
Ще говорим много за свързване с вашия личен път и пътя на вашата душа.
Ако все още се колебаеш дали този маратон е за теб, гледай първата лекция БЕЗПЛАТНО, за да се убедиш.
Маратонът много лесно и бързо ще вдигне настроението и вибрацията ви, а много добре знаете, че високата вибрация позволява да привличаме каквото искаме в живота си.
Супер подходящ е за хора, които се чувстват празни,
притеснени и не виждат пътя.

Базов пакет

199 лв
  • 5 видеа по 1 час

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

Ето какво казват хора, преминали маратона:

Веселка Цалова
Прочетете повече
От сърце ти благодаря за положителната енергия, с която ти изпълни този Турбо маратон. Започнах да чета Вадим Зеланд още след първата ти лекция. След 20 години живот в Холивуд, Калифорния, където преподавах английски език и литература бях шокирана от различния живот в България. Това доведе до едно затваряне в себе си и аз постоянно мислех как да разреша този проблем. И решението го намерих с твоя Маратон за което много ти благодаря😊 Високо оценявам алгоритъма на действие и схемата за постигане на идеален стандарт, които смятам да използвам непрекъснато за постигане на целите си и повдигане на стандарта си, а за останалото ще се погрижи Вселената. След Турбо маратона ще държа вибрациите си високо следвайки твоите съвети за отказване от навици, които трябва да контролирам и отвръщайки с любов на всичко, което не мога да променя.
Десислава Опел
Прочетете повече
Мила Наталия, С изтънчения си талант и професионализъм ти ме научи как да възприемам действителността с други очи, да преодолявам трудностите и да сбъдвам желанията си по-уверено, но същевременно много деликатно. След маратона по турбо преход се чувствам не като преродена, а като новородена с ново съзнание за подход към трудните ситуации, към близките и далечни хора, с ново съзнание за личните ми цели и постижения! Сърдечно благодаря!
Весела
Прочетете повече
От както вече повече от 1 година купувам маратони, повечето на живо, някой на запис аз имам по-голямо самочувствие. По-добро качество на живот, по-уверена личност съм. Много ми хареса този маратон, както и всичко останало, което съм ползвала до момента. За това навсякъде аз те препоръчвам Наталия, както и работата ти, като психолог и терапевт.
Мария Боева
Прочетете повече
Здравей Наталия, Престраших се да ти пиша, за да споделя впечатленията си от туробмаратона за виско самочувствие. Първо, бих искала да разкажа накратко как стигнах до теб. В момента съм в процес на прекратяване на връзка с човек, с който няма как да продължа и се чувствам изключително слаба и нестабилна. Имах неимоверна нужда от нещо зареждащо и мотивиращо, което да ме вдигне отново на крака и да продължа напред с вяра и усмивка. По случайност преди няколко седмици попаднах на извадка от книгата ти 10 тайни за секса и ми стана любопитно. Признавам си, че до този момент нямах идея,че пишеш книги и никога не бях чела или слушала нещо от теб. Никога не съм те взимала на серизоно и си мислех, че просто си поредната публична личност, която търси внимание. Отворих станицата ти в нета и почнах да разглеждам и чета с интерес за програмите. Последвах те в инстаграм и харесах страницата ти във фейсбук. Изслушах поредица от видеа, както и твоите въпроси и отговори, и получих изключително много отговори без да съм ги търсила и то в момент, в който имах огромна нужда да чуя точно това. Пожелах си да имам възможност да си закупя някои от твоите обучения и ето че се появи великденската промоция. По същото това време 9миналта седмица преди Великден) пак съвсем случайно една приятелка ми каза,че трябва да купи книга за майка си, която ендокринолог й е казал да прочете. Книгата се оказа, че е Пространство на вариантите на Вадим Зеланд. От любопитство веднага намерих книгата и още същия ден аз я започнах. Много ме грабна от самото начало. Точно преди Великден с доза недоверие, но с желание да направя нещо добро за себе си, се записах на wow семинара на запис: кръгът на женската енергия и го изгледах с огромно желание. След това веднага закупих и турбомаратона за високо самочувствие, който ми се отрази невероятно. Не можах да повярвам, когато в първата лекция разказа за принципите на трансърфинга, който ме беше вече завладял. Приех до като хубав знак, че съм в правилната посока. Признавам, че не съм си направила всички домашни, оказа се изключително трудно за изпълнение, не знам защо, но по някои от задачите има доста да мисля. Семинарът приключи вчера, аз се почувствах толко заредена и мотивирана, изпълнена с желание за живот и някак започнаха да се нареждат елементарни неща без да полагам никакви усилия. Получих подаръци и още вчера се появиха мои познати и приятели, които ми направиха услуги без да ги моля за това. Пожелавам си някой ден да мога да се включа в някои от твоите курсове и обучения, наистина го желая и ще го направя, но когато имам финансова възможност. За момента не мога да си го позволя и ще продължа да гледам видеата, които публикуваш. Поздравления за това, което си изградила и което правиш. Пожелавам ти още много успехи, както лични така и професионални 🙂
Саня Попова
Прочетете повече
Скъпа Наталия, невероятна си! Маратоните,курсовете ,лайфовете,обученията въобще всичко което правиш е вълшебно.Записвала съм се през годините на много твои обучения,но този маратон ме разтърси из основи.Толкова различни чувства и емоции не съм имала за толкова малко време. Осъзнах много неща, едно от най-важните е че си нямам достатъчно доверие и че чувам повече останалите отколкото себе си. Не съм се оценяла достатъчно ,не съм мечтаела дори.Сама съм се поставяла в рамка ,все си мислих ,че не мога да се развия повече от колкото моите родители...но.....сега вече знам ,че всичко е в моите ръце,глава и възможности.След като написах 100 комплимента за себе си си повярвах и разбрах,колко е хубаво сам да се обичаш,да се хвалиш,да си вярваш,да се подкрпяш.След практиката с огледалото ,когото се погледнах в възхищение с очите на моя любим,се почувствах превъзходно.Все едно аз съм уникална и единствена на тази Земя и по прекрасна и удивителна жена няма. Всичко тръгна в друга посока.Напуснах старата си работа,взех решение да се запиша за Академия за треньори,започнах да правя упражнения всяка сутрин в името на една голяма моя мечта,да си обръщам внимание много специално,купих си обувки много по скъпи от обичайните ,които си взимам,позволих си да съм и съм на първо място.Оххх,много са промените.Качих се на колата и карам с удоволствие и кеф,преди това се страхувах и отлагах .Имам книжка от 10 години. Обичам се,гримирам се всеки ден, всеки Божи ден.И останалите ми казват ,че имам промяна.Сияеш ми казват! Какво се е случило с теб? Аз съм готова за промяна,за действие ,за неща които отлагах много дълго време. Изхвърлих купища дрехи,които пазих с години.Подредих шкафовете,разтребих всички обувки, старите на казана,новите в кутии подредени с надпис.Не беше лесно да се розделям с някои вещи,ноо...само в началото.Сега с удоволствие изхвърлям!Обадих се на стари приятелки,които бях забравила с времето.Все нямах време за тях,направих таблица с график за стандартите ми.Много яко ,изрових стари позабравени желания ...искам да работя за да ги постигна.Много ,много съм надъхана за живот!Аз до сега съм била като пътник в моя самолет,без цел и посока,без стабилност,а сега искам аз да бъда пилота.Аз да управлявам самолета на живота си!Вярвам, че ще успея с постоянство, с твоята подкрепа и с моето жилание и работа за промяна!Старая се с домашните, като първолак ги изпълнявам.Виждам,че работи и има смисъл! Бъди жива и здрава, все така мотивираща и всеотдайна!Благодаря ти от сърце!
Катя Игнатова
Прочетете повече
Здравейте, Наистина имам повече самочувствие от преди маратона. Поздравявам хора, които до сега не съм поздравявала и го осъзнах едва след като те ми отвърнаха. Поздравих напълно непозната и тя ме покани на кафе:)) За една седмица предложих помощта си два пъти, просто за да дам и да помогна. Благодаря!
Александра Косева
Прочетете повече
Прекрасна Наталия, Безкрайно съм благодарна на Вселената, че през февруари нещо в мен реши да потърси страницата ти и да започна да "лекувам раните". Пътят на щастливата жена е все още в началото, а вече забелязвам невероятни резултати. От 2016 г. сме заедно с моя партньор и минахме през доста трудности, неприятни преживявания за мен, които до скоро все още ми беше трудно да digest (не намирам на български точната дума), дори го напуснах през 2018. След няколко месеца отново се събрахме решавайки да скъсаме старата страница и да започнем начисто. От края на миналата година дори напуснахме мястото където живеехме от години близо до Женева и се преместихме на малък остров в Индийския океан на десетки хиляди километри от всичко познато и семействата ни. Мислех си че съм преодоляла травмите от началото на връзката (не беше напълно искрен за ситуацията с бившата жена, бивша приятелка не беше "разбрала че са приключили" и той не реагираше както според мен би трябвало, ако наистина ме обича и държи на мен както твърди. И черешката на тортата - беше си направил вазектомия и почти година скри че решението е взето и изпълнено - по късно се оказа че вазектомията не е била успешна и все още може да има деца). Не мога да обясня палитрата от емоции, гняв, омраза, обида, срам, всичко което изпитвах към него и към себе си, че съм го допуснала. Мислех си че съм се излекувала преди решението да се преместим толкова далеч на остров Реюнион. При пристигането ни тук когато се озовахме само двамата далеч от всички, усещайки че трябва да се отпусна напълно и да му се доверя се усетих напълно замръзнала и блокирана. "Какво направих, без работа, далеч, ами ако отново с нещо ме нарани, не зная дори откъде да започна за да си събера парчетата наново". Забременях и изгубих бебето... разбирам, че не поиска да дойде при нас. Благодарение на теб осъзнавам, че всъщност нашите души да се срещнали, за да излекува старите ми рани. Болката от детството когато баща ми пребиваше майка ми и умирах от страх, но нямаше какво да се направи. Болката, че баща ми не ни обичаше, явно не бяхме достатъчно добри, за да заслужим любовта, не бяхме достойни. Измислила съм си тази история, повярвала съм, но бях скрила болката толкова надълбоко. Това което се случва в моята връзка от почти 6 години е било само възможност да се излекувам. Разбрах, че неговото отношение, начина му да разрешава проблемите, реакциите му са такива каквито неговият път го е научил. Започнах да виждам многото доказателства за това, че ме обича вместо да критикувам, недоволствам и да не се изкарвам жертва. Моят баща е направил най-доброто на което е бил способен и не е знак как да изрази любовта. Това, че мъжете в живота ми не са направили нещо както аз съм очаквала не означава, че не ме обичат или, че нещо с мен не е наред. Сама съм си измислила болезнената история, че аз не заслужавам, че не съм достатъчно добра и някой постоянно ме наранява. Имам още работа, но е невероятно това което започва да се случва и лекотата, която започвам да изпитвам. Благодарна съм на вселената, за възможностите, които ми е дала да се излекувам, на хората, които са дошлинв живота ми и най вече на теб, която ми помогна да го осъзная и да престана да се измъчвам, а да започна да се наслаждавам на живота и да видя каква късметлийка съм всъщност, да простя и да усетя отново любовта. Безкрайно ти благодаря 🙏❤🌺
Радослава Сентова
Прочетете повече
Привет на екипа,изпращам ви моята обратна връзка след маратона за Високо самочувствие. "Чудесна програма в 5 среща от по 1 час всички, с интересни домашни, които помагат в процеса на "наместване" в реалността. Конкретните практики за самочувствие са лесни за правене, ефикасни и си заслужава да им отделим време, ако искаме да се чувстваме по-добре и занапред и да привличаме хубава енергия, като тази, която започваме да излъчваме след обучението. Аз отново започнах да се радвам на малките неща и усещането за благодарност към всички и всичко наоколо, си го нося навсякъде. И си напомням, че ние избираме как да се чувстваме всеки ден. С благодарност от сърце. P.C." Успешен ден за всички!" С благодарност, Рада
Роси Михайлова
Прочетете повече
Хареса ми, че в маратона Наталия дава толкова концентрирано толкова много полезни знания и съвети. Бих казала, че ги прилагам в живота си, но маратонът е едно зареждащо с енергия подсещане за тях. За мен маратонът даде резултат, още след срещата с нови хора, които избрах да са такива, които вече имат опит в подобно начинание като това, с което с моя приятел искаме да захванем. След срещата с тях и след десетте стъпки за вдигане на нивото, в живота ми се появиха нови прекрасни приятелства, предложение за интересен бизнес проект, както и за вълнуващи събитие и преживяване, които предстоят. Винаги съм вярвала в квантовата психология и за мен този маратон беше красиво потвърждение за правилността на тези теории. А от навика, който да премахна и този, който да добавя, избрах такива, за които това наистина би ми било полезно и много се радвам, че маратонът ми създаде повод да го направя. Изключително доволна съм и от възможността маратоните да се гледат на запис. Като нещо, което би ми допаднало да е по-различно във формата, бих посочила, че ми допадат маратони, които са по-дълги като период от дни, но с по-кратки видеа. Благодаря за маратона и пожелавам много щастие и успехи на Наталия и екипа!
Мая Христова
Прочетете повече
Прекрасна Наталия! Обичам те! Всеки път след работа с теб се чувствам различно и хубаво. Стигнахме до някъде и Турбо маратонът ми помогна да изчистя още неща, да сваля ненужен товар и проясня целите си още повече. Получавам изненади от очаквани и неочаквани места. 😃 И с увереност продължавам напред! Благодаря, че те има! 😘
Галина Томова
Прочетете повече
Понякога е нужно някой да те побутне, да те разбърка, да те подреди и събуди. Всеки се бори с вятърни мелници, тайни и страхове. Но единствено трябва да пребори себе си, за да види пътя към щастието. Наталия е от тази магьосници, които с лекота добавят щипка увереност, малко мечта, доза спокойствие и лекота. Благодаря ти! Всеки маратон с теб е прекрасно изживяване.
Гергана Василева
Прочетете повече
Здравейте Наталка, бих искала да Ви благодаря за уникалната енергия, с която ни заредихте на маратона "Турбо преход". Благодаря за всички съвети, домашни и препоръчана литература. Създала сте една мощна програма, която направи за кратко време чудеса в моя живот! След маратона мъжът ми ме изненада с подарък пътуване, а на работа успях да спечеля мултинационална компания за клиент! Семинарът ме подтикна да завърша неща, които отлагах от доста време, което освободи място за нови преживявания, както и да открия талант в себе си, за който и не бях и подозирала. Обожавам да развивам себе си чрез Вашите семинари! Благодаря и на целият Ви екип за професионалното отношение! С уважение, Гергана
Ина Карен
Прочетете повече
Наталия е ментор, учител и жена, която предава своята невероятна енергия и жизненост на хората, които я следват. И понеже прави всичко това от душа и искреност, всичкото добро се връща обратно към нея. В нейните курсове, беседи , маратони взаимовръзката между нея и нас действа като светеща пълноценна , движеща се устремно и все по-нагоре спирала. След Турбомаратона за високо самочувствие се усещам още по-силна, лека, спокойна и уверена. И толкова енергична и действена... Прекрасно е!
Радостина Белчева
Прочетете повече
Здравейте, казвам се Радостина и с голямо удоволствие участвам в маратоните! Промениха ме и бих желала да участвам и Маратон за пари. Всеки път израствам все повече С уважение, Радостина Белчева
Звезделина Недева
Прочетете повече
Благодаря за възможността да участвам в този маратон! Енергията, знанията, които Наталия ми предаде, ме качи на следващото ми ниво - и личностно, и кариерно. Винаги е добре, когато искаш нещо по-добро за себе си, да се свържеш с подходящия професионалист. Точно това е Наталия!♥️ Звезди Недева
Предишна
Следваща