НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Подкрепено от Наталия Кобилкина

Поздравления!

Поздравления! Вие се регистрирахте успешно за най-магичния форум за Жени Мечта за 2023г – Магията да си жена!

Тук ще работим по основни теми: как да влезе във всички роли, които се изискват от нея в 21 век? А именно да бъде успешна в бизнеса, но да остане женствена и привлекателна за мъжете; да има семейство и деца, но да не загуби себе си като личност; как да привлече и задържи стойностен мъж; как да се грижи за себе си и да бъде атрактивна, тайм мениджмънт и организация; как да успява да отделя време за себе си и да бъде в мир с душата си.
Преминете пътя към своята женственост и вземете най-доброто от двудневния форум: Магията да си жена.
стъпка 1

Запазете датите!

Запазете датите: Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО и ще се проведе на 25 и 26 март в затворена фейсбук група от 10:00 до 15:00 ч.
Сложете събитието в календара си!

Събитието вече се проведе и можете да гледате записите.

стъпка 2

Присъединете се към затворената фейсбук група

Тази група е създадена специално за събитието и то ще се проведе там. Следете я за повече информация относно какво предстои, кратки видеа с представяне на треньорите и всякаква друга интересна информация, която ще качваме до старта. В групата ще получите възможност да намерите други дами, които също се стремят към развитие, както и приятелска атмосфера и възможност да опознаете още по-добре нашите експерти.

стъпка 3

Поканете приятелка!

Нека заедно вървим нагоре и се развиваме! Изпратете това съобщение на ваш приятел:
“Здравей, аз се регистрирах на най-магичния онлайн форум за жени мечта: Магията да си жена! Той ще се проведе на 25 и 26 март от 10:00 – 15:00ч. Заповядай линк за регистрация, за да осигуриш своето място напълно безплатно: https://natalia.bg/magazin/webinars/forum-zhena/

стъпка 4

Приготви се за изненади!

Тук може да гледаш своя подарък – уебинар: “Моята нова реалност”! Изненадите не свършват до тук – Наталия Кобилкина ще се включи ексклузивно на форума!

 *валидност до 25.04.2023

стъпка 5

Получавай ценна и интересна информация всеки ден

Последвай социалните мрежи на Наталия Кобилкина!

За информация: Диана Дончева +359 888816101 |  diana@natalia.bg