Здравето е най-голямото богатствоПривет любима, 

Вълнувам се от една много важна тема, а именно, че здравето е най-голямото богатство

Често пожелаваме здраве – на себе си и на любимите си хора, но какво правим, за да го имаме. 

75% от нашият организъм е изграден от вода. 

Водата е отговорна за редица жизненоважни процеси в организма. Тя подобрява храносмилането, регулира телесната температура, допринася за изгарянето на мазнините и за моделирането на мускулите. 

Водата е отговорна за правилния обмен на хранителни вещества, за пренасянето на кислород до клетките, както и за транспорта на хормони и ензими. 

Не е за подценяване и ефектът, който тя има върху нашата психика, тъй като подобрява настроението, ободрява и възвръща енергията и тонуса на тялото. 

А всичко това се отразява прекрасно на здравето и външния ни вид. 

И това не е всичко – водата спомага за по-лесното извеждане на ненужните вещества от тялото и пречиства организма. 

Ще ви издам една голяма тайна! Отвън и отвътре тялото се измива и регенерира най-бързо и ефективно с чиста, жива вода – Канген. 

Доверих се на японския медицински йонизатор за вода, първо защото е японски. Японската компания ENAGIC открива начин да промени молекулната структура на чешмяната вода с производството на йонизатори. Устройството е разработка на лицензиран завод в Япония. 

След Хирошима по проект на японското правителство, учени измислят уреди, използвани в тогавашните болници, за да спасят населението си. В последствие уреди биват пригодени и за домашна употреба, 45 години по-късно влизат във 1 милион и половина домакинства по света. 

Не всяка вода е еднаква

ВОДАТА КАНГЕН Е:

Единствената вода наградена със Златен печат от Световната асоциация за качество на водите! 

Богата на антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали. 

Канген водата е алкална и неутрализира киселинността в организма.

Хидратира перфектно тялото

Подпомага обмяната на веществата и стартира процес на самолечение и подмладяване. 

Водата KANGEN съдържа повече антиоксиданти от всеки плод и зеленчук

Пиенето на вода KANGEN действа ефективно при подпомагане на тялото да се възстанови от дехидратация и многобройните заболявания свързани с нея.

Водата е ключ към живота. Тя регулира обмяната на веществата и осигурява правилното функциониране на нервната система и мозъка. Научно доказано е, че водата с по-високо pH и богато съдържание на антиоксиданти е с отлично качество. KANGEN водата води до алкализиране на тялото и приема на повече кислород, тъй като е с високо pH. По този начин тя спомага за неутрализиране на излишната киселинност, почиства натрупаните шлаки и токсини и стимулира изгарянето на мазнини.

Редовното пиене на KANGEN вода помага при отпадналост и недостиг на енергия. Оказва благоприятно въздействие при проблеми с кръвното налягане и кожата, главоболие, диабет. Регулира храносмилателните процеси и помага на органите да работят по-ефективно.

KANGEN водата хидратира по-дълбоко клетката, защото е с различна молекулярна структура. Тя навлиза в тъканите много по-лесно и ефективно. Водата е много лека, след консумация не се усеща подуване и така може да се пие по-голямо количество.

Тялото се състои от 60 трилиони клетки. Всички те се нуждаят от качествена вода за да бъдат дълго време млади и здрави.

Медицинските уреди произведет 7 вида вода: 

Силна киселинна вода – 2.5 pH – тази вода има дезинфекционни свойства. Използвайте силна киселинна вода, за да дезинфекцирате плотове, подови повърхности, бани, кухни, фризьорски и кометични салони и т.н. 

 – Beauty water – 6.00 pH – Известна с стягащите си свойства, отлична грижа за нежно почистване и красота – измиване на лицето, грижа за косата, грижа за домашните любимци, измиване на петна, стъкла и гладки повърхности.

Бебешка вода – 7.00 pH – за деца до 2 годишна възраст

Канген вода – 8.5/9.0/9.5 pH – тази вода е идеална за пиене и здравословно готвене. Канген водата съдържа минералите калции, натрий, калий, магнезий и желязо.  За разлика от обратната осмоза, която отстранява дори и полезните минерали, те не се филтрират от Канген водата.

–  Силна Канген вода 11.5 pH –  силен почивстваш ефект – дълбоко почиства плодове, зеленчуци, риба, месо, ядки и други. Премахва мазни петна, петна от кафе и др. Успешно измива мазни тави и мрежи на аспиратори, например. 

Променете водата, променете живота си! 

Водата е необходимости номер 1 за живият организъм!

Важно е да знаете, че водата не може да бъде заместена от чай, кафе, безалкохолно!

Важно е да знаете, че не всички води са еднакви – повечето са дори вредни, заради добавените химикали. 

Важно да знаете, ко е на-добрата вода в света!

Ние я знаем и я консумираме с удоволствие всеки ден!

 Заповядайте да опитате и вие! 

Предстоящи презентации на Канген вода: 

– 30.09 – 14:30 `. – hotel Hilton

– 19.10 – Берлин – часът и мястото ще бъдат потвърдени съвсем скоро 

– в Лондон – презентации 2 пъти седмично 

За записвания и допълнителна информация пишете на radost@natalia.bg , тел.: +447546739887 

Споделяне