12-месечна менторска програма

Пълна промяна

вътрешна и външна

мисия пеперуда

Старт: януари 2025

Добре дошли в "Мисия Пеперуда" - 12-месечна менторска програма за Пълна промяна – вътрешна и външна!

Тази програма е създадена с една основен цел - да ви помогне да се превърнете в по-силна, по-уверена и по-щастлива версия на себе си, както вътрешно, така и външно.

"Мисия Пеперуда" е вдъхновена от процеса на трансформация, който преживява пеперудата - от гъсеница към красиво и свободно летящо същество.

Програмата обхваща различни аспекти на живота ви – от вътрешното ви състояние и емоционално благополучие до външния ви вид и стил на живот. Чрез комбиниране на практически инструменти, психологически подходи и персонализирани методи, ще ви насърчаваме и подкрепяме в пътя ви към промяна и самооткритие.

Готови ли сте да се превърнете в пеперуда и да излетите към нови върхове?

Тогава започваме заедно това невероятна пътешествие!

Какво включва тази програма?

Да отпочинат, да спрат да мислят

Част 1

РАЗБЕРИ СЕБЕ СИ

Изчистване на миналото

Част 2

Детски травми

Практика “Прераждане”

Част 3

Високо самочувствие и вяра в себе си

Част 4

Психосоматика и здраво тяло

hair

Част 5

Красиво тяло, стил, имидж, грим

женската енергия

Част 6

Как да развиеш женска енергия

Енергиен развод с бившите

Част 7

Любов и отношения

Част 8

Сексуалност и тантра

Част 9

Родови сценарии и щастливи деца

Част 10

Бизнес по женски

Част 11

Психология и успех на богатството

да задействат силата да обичат и да творят

Част 12

Карма и духовно израстване

Програма включва 12 модула с най-добрите треньори и експерти!

Част 1 - РАЗБЕРИ СЕБЕ СИ

Разбирането на себе си е от основно значение за личното и професионалното развитие. Като осъзнаем своите страсти, ценности, силни страни и слабости, ние придобиваме яснота за това, къде искаме да отидем и как да стигнем там. Като познаваме себе си, можем да направим по-осъзнати избори относно кариерата, връзките и личния си растеж. Това ни помага да се насочим към постигането на по-голямо удовлетворение и успех в живота, като същевременно разбираме и уважаваме нуждите и желанията си.

Ще работим за:

Какво включва Месец 1

Част 2 – Детски травми

Важността да лекуваме първо душата, преди тялото, произтича от основното убеждение, че менталното и емоционалното благополучие имат пряко влияние върху физическото здраве. Като се фокусираме върху излекуването на душата, ние се занимаваме с корените на проблемите, а не само със симптомите. Това ни позволява да разберем и преодолеем дълбоките емоционални и психологически проблеми, които могат да се отразят на физическото ни здраве. Лечението на първоизточника ни дава възможност да изцерим не само тялото, но и ума и душата, което в крайна сметка допринася за цялостното ни благополучие и хармония.

Ще работим за:

Какво включва Месец 2

Част 3 - Високо самочувствие и вяра в себе си

Здрав дух в здраво тяло е крайъгълен камък на “Мисия Пеперуда”. Грижейки се за външния си вид и поддържайки здравословно тегло, не само подобрявате физическото си здраве, но и влияете положително на своето самочувствие и самооценка. Правилното хранене и редовната физическа активност са основният фундамент за енергия и жизненост. Да се изправим пред мързела и да се мотивираме за физическа активност често се основава на създаването на редовен график и постепенното включване на дейности, които ни правят щастливи и удовлетворени. След като почувствате ползите от здравословния начин на живот, мотивацията ще се появи естествено, като ще стане нещо, което ви води напред към по-доброто ви Аз.

Ще работим за:

Жена-Слънце или “допаминова” жена

Какво включва Месец 3

Част 4 – Психосоматика и здраво тяло

Вътрешната и външната красота са две страни на една и съща монета, които се допълват и обогатяват една друга. Вътрешната красота се проявява чрез доброто, любезното и душевното благоразположение на човека, като това отразява неговия характер, морални ценности и емоционална интелигентност. Красотата на човека не се измерва само във външни параметри като външен вид и стилен тоалет. Тя включва и вътрешни качества като доброта, мъдрост и състрадание. Жената, която сияе с вътрешна светлина, привлича погледите и вдъхновява с усмивката си. Тя е като слънцето, което грее с мека светлина и изпълва пространството с красота и топлина.

Ще работим за:

Какво включва Месец 4

Част 5 – Красиво тяло, стил, имидж, грим

Изграждането на любов и стабилна връзка е основен елемент за пълноценен и щастлив живот. Това включва разбирането на тайните на истинската любов и умението да се развива здрава и дълготрайна връзка с партньора си. Женствеността и сексапилът също играят важна роля в привличането на любов и запазването на страстта във връзката. Ще разгледаме как да привличаме любов не само от партньора, но и от всички аспекти на нашия живот, като работата, хобито, приятелите и др. Ще научим как да създадем и поддържаме стабилно семейство, което е основен стълб на нашата емоционална и духовна подкрепа. Така можем да постигнем пълноценност и хармония както в личния, така и в професионалния си живот.

Ще работим за:

Какво включва Месец 5

Част 6 – Как да развиеш женска енергия

Най-привлекателното качество, което мъжете ценят в дамите, е женствеността. Въздействието й върху силния пол е толкова силно, че е в състояние да запали пожар от любов и страст. Ето защо е изключително важно овладяването на женската енергия, чрез която с лекота се постигнат цели и желания. Тази мощ извира от душевността, тялото и ума на жената. Благодарение на женската енергия дамите достигнат състояние на баланс, хармония и „подчиняват“ всичко около себе си.
Само женствената жена може да укроти и задържи силен и успешен мъж. В нейно лице той няма да вижда конкурент или пък безлична партньорка, а напротив – достойна и ценна спътница в живота. Тя умее да го изкушава и прелъстява, да го изслушва и съветва, да го развеселява и зарежда с позитивизъм, както и да дари с деца и го накара да се чувства у дома си.

Ще работим за:

Какво включва Месец 6

Част 7 – Любов и отношения (Любов и стабилна връзка)

Изграждането на любов и стабилна връзка е основен елемент за пълноценен и щастлив живот. Това включва разбирането на тайните на истинската любов и умението да се развива здрава и дълготрайна връзка с партньора си. Женствеността и сексапилът също играят важна роля в привличането на любов и запазването на страстта във връзката. Ще разгледаме как да привличаме любов не само от партньора, но и от всички аспекти на нашия живот, като работата, хобито, приятелите и др. Ще научим как да създадем и поддържаме стабилно семейство, което е основен стълб на нашата емоционална и духовна подкрепа. Така можем да постигнем пълноценност и хармония както в личния, така и в професионалния си живот.

Ще работим за:

алгоритъм

Какво включва Месец 7

Част 8 – Сексуалност и тантра

Ако в миналото сексът се е възприемал единствено като начин за продължаване на рода, то днес е жизнено важна потребност като храната, водата, съня и т.н.
Твоята сексуалност е пряко отговорна за просперитета както в личния, така и в сексуалния живот. Истината е, че хората, които са удовлетворени в интимен план са изключително позитивни, магнетични и обаятелни. Сексуалната енергия е свързана с нашата креативност и въображение. Невъзможно е да имаме хармонична връзка без вълнуващи ласки и именно в това направление много двойки, които са съвместими, точно тук удрят на камък и провалят отношенията си.

Ще работим за:

Тайните знания на куртизанките

Какво включва Месец 8

Част 9 – Родови сценарии и щастливи деца

Колкото и вълнуващ да е живота когато си сингъл, узряването и улягането неизменно се свързани със създаване на семейство. С времето ценностите и приоритетите се променят. Шумните партита и ексцентричните преживявания отстъпват място на домашния уют.
Да откриеш подходящ партньор не е лесно, но по-трудно е да запазиш вашите отношения здрави и да създадете и отгледате деца. Малчуганите променят връзката и след тяхната поява вече нищо не е същото. Точно в този етап на съжителство често настъпват катаклизми. Партньорите се отдалечават и рутината убива любовта.
Мисията за здраво семейство е възможна, когато знаеш как да вървите в правилната посока.

Ще работим за:

Какво включва Месец 9

Част 10 – Бизнес по женски

Голяма роля в изграждането на самочувствието на жената идва от възможността сама да изкара пари да не е зависима от мъж. Разбира се, тук не става дума за това дамата да работи като вол, а да си докарва доходи чрез своите таланти и умения. Женският бизнес няма нищо общо с мъжкия. Това си е отделна наука, която има за цел да даде свобода и независимост на нежния пол.
Развиването на бизнес открива нови хоризонти, разширява кръгозора и носи финансово и емоционално обогатяване.
Никога не е късно да се предприеме тази крачка. Дори ако в миналото дамата е претърпяла фалит. Съществуват няколко основни закона, които обуславят успеха на женските бизнес начинания и в този модул ще разбереш кои са те.

Ще работим за:

женски бизнес

Какво включва Месец 10

Част 11 – Психология на успеха и богатство

Всеки човек работи и изкарва пари. Въпреки това някои доста често остават без доходи, заради грешно инвестиране и харчене. Психологията на богатството е комплекс от знания, които трябва да притежаваме, ако искаме да се развиване и да печелим повече. Това е стъпка напред към нашия еволюционен прогрес.
Ако сме наясно с ключови психологични похвати за привличане на изобилие ние винаги ще сме състояние да извлечем дивиденти от всяка ситуация. Без значение дали сме собственици на компания, мениджъри, на свободна професия или дори тепърва прохождащи в някой бранш.

Ще работим за:

Какво включва Месец 11

Част 12 – Карма и Духовно израстване

Кармата е пряко отговорна за всичко, което ни се случва. Обременеността от грешки на нашите родители и предци може цял живот да ни преследва, ако не се погрижим да изчистим това невидимо наследство. Кармични товари може да си навлечем и собственоръчно. Духовното израстване гарантира нашия вътрешен мир и спокойствие.
Хиляди учени са работили над това да изследват душата на човек. Макар да няма точно място, тя обуславя цялата ни същност. Душата, също като тялото, се нуждае от грижи и не може да бъде неглижирана.

Какво ще правим:

Какво включва Месец 12

Ето какво казват хора, преминали нашите обучения:

Т. А.
Прочетете повече
Наталия искам сърдечно да ти благодаря! Аз съм психолог и терапевт и съм инвестирала 20г в терапия и обучения. Толкова добре, колкото след твоите семинари, не съм се чувствала никога. Имаш приятел и фен в мое лице. (heart)
С много любов, А. М.
Прочетете повече
Здравейте! Този маратон за мен беше истинско удоволствие и толкова смислено продължение на събитията, случили ми се последните 1-2 месеца. Имаше много неща, които вече знаех (пак от Наталия), но сега и осмислям и изживявам по различен и по-смислен начин; естествено имаше и много нови неща за мен. А абсолютно ново ми беше да преживея този маратон с още 200 души и повече даже. Досега винаги оставях маратоните за "някой друг път, когато имам време" и все съм ги гледала на запис. Но сега беше различно и толкова по-хубаво. Този маратон наистина дойде в най-подходящото време от живота ми и ми повлия по най-качествения възможен начин. Благодаря на Наталия и целия страхотен екип! Правите чудеса!
М. Г.
Прочетете повече
Много стимулиращо, мотивиращо и вдъхновяващо. Много ми хареса маратонът и този точно формат с кратките аудио записи. Ден 2,3 (с тичането) и ден 10 (чудеса) за мен бяха най-докосващи и трансформиращи, имах най-силен клик на тях. Направих всички домашни и дори когато слушайки си казвах, че това не е за мен и нямам какво да науча точно на тази тема като седнех да пиша на листа се оказваше, че нещо излиза. Полезно ми беше да чета на другите момичета домашните-допълвах си неща за мен, за които не бях се сетила. Интуитивно започнах да тичам 2 месеца преди маратона, но с маратона усетих огромна мотивация и силно ми се повишиха резултатите. Повечето медитации ги правих тичайки и мисля, че имаха още по-голям ефект.
Т. Д.
Прочетете повече
Програмата манифестация беше вълнуваща, вдъхновяваща, мотивираща, с цел! Искам да има подобни или по същия формат обучения всеки ден за нашето развитие, осъзнаване като начин на живот, това е храна за нас! Доволна съм, всеки ден с отварянето на очите мисълта ми беше нетърпелива какво ще каже Наталия днес, какво ли ще правим! Тя и нейният екип както винаги бяха професионални и ме изненадваха, беше много интересно и забавно! Много ми е хубаво с Вас! Благодаря на Наталия, екипа и на всички хора във Вайбър групата! Обичам ви!
Предишна
Следваща

Мисия Пеперуда

Ако се включите в програмата
до 1 август, получавате подарък Академия за победители на живо на цена 3200лв с включени нощувки.
12000лв
6000лв

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg