Наталия Кобилкина

РОДОВИ КОНСТЕЛАЦИИ

ВИП онлайн формат

група до 10 човека

ЗАПОЧВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

В рода се крият всички вярвания, ограничения, модели и стратегии. От там ние черпим ресурс, но едновременно с това родовите програми могат да определят нашите модели на поведение, избори на мъже и на работа.

Констелация за родовото поле е възможност да видим отвътре силата на рода, какво е скрито вътре, какви родови истории ние трябва да излекуваме, за да реализираме своя потенциал.

За кого е тази програма?

Тогава констелациите за родовото поле са точно за вас!

constellation

Родово поле

Родово поле – това е поле на родовата история на семейството, където записваме всички значителни и проблемни събития, които са се случили с роднините ни в миналото, които се случват в настоящето, и ще се случват в бъдеще.

Родовото поле съществува по определени закони. Законът на принадлежност изисква човек да уважава и почита системата, към която принадлежи. Колкото по-важна е родовата система за човека, толкова повече той ще се старае да покрие очакванията на тази система и ще повтаря родовите модели.

Какво ще правим на курса?

Моля, вземете на курса със себе си снимки на родители, баби, прабаби – максимално назад, колкото можете да намерите.

Това е ВИП семинар и с всеки участник се прави отделна прЕработка на неговото родово поле.

Всички участници ще бъдат в ролите на представители на Вашия род. Чрез лекуването на рода Ви, те ще лекуват и себе си, защото няма случайни неща. Когато Ви избират за нещо, значи имате нужда от промяна.

Общото поле носи промяна за всички.

След лични констелации, човек често коренно променя живота си и празнува този ден като нов рожден ден.
След лична констелация, усещането е, че нещо излиза от теб и ти най-накрая можеш да живееш своя живот, вместо да изпълняваш мястото на някой друг.

РОДОВИ КОНСТЕЛАЦИИ

ВИП Онлайн формат
600лв
400 лв
  • ВИП формат "Родови констелаци"
  • 16 декември | 12:00ч - 18:00ч
  • Група до 10 участника!

За Информация: тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg