НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Наталия Савов

Индивидуални консултации с Наталия Савов

(16 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Успешната комуникация в бизнес и личен аспект;

⇒ Постигане на цели и успех;

⇒ Развитие на любов към себе си и другите;

⇒ Желаната промяна като цел;

⇒ Тайните на личната харизма;

⇒ Щастливата възраст или времето за ново начало е сега.


Кой е треньорът?

Наталия Савов

Консултант и треньор по личностно развитие, сертифициран в Германия и в България, коуч и ментор. Завършва българска и немска филология, както и международни икономически отношения. Благодарна е за това, че преди да стане коуч, събира ценен опит като журналист, преводач, преподавател и международен консултант. От 2000 година Наталия живее в Хамбург и повече от 15 години специализира в областта на щастливите човешки отношения и успешната комуникация. Алберт Айнщайн казва: „Има два начина да гледате на живота: или да не вярвате, че чудеса съществуват, или да…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ немски

⇒ руски език

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

16 отзива за Индивидуални консултации с Наталия Савов

 1. Magdalina Zaharieva

  Благодаря на Наталия Савов за показаната съпричастност и ще продължим напред .Без ментор пътя е много дълъг,тя го скъси.Убеди ме.

 2. Н И

  Наталия Савов е много предразполагаща, подхожда с разбиране, посочва конкретни начини с които да се подобри комуникация. Ако искате да подобрите общуването си с хората това е човекът!

 3. i_sto

  13.07.22 Още при първата ни среща Наталия Савов успя мигновено да вникне в същността на темата, която актуално ме вълнува – ново професионално начало. Бях впечатлена от нейния анализ и вдъхновена от творческите и идеи. Очаквам с нетърпение следващите ни разговори!

 4. nataliya.g

  Изключителен професионалист! Имах удоволствието да проведа консултация с Наталия Савов. Много ми помогна с няколко точни насоки и метода да постигна цели и резултати, които сама трудно бих постигнала.
  Чувствам се по-структурирана и с повече увереност и спокойствие участвам в предизвикателни за мен разговори.

 5. yotkovska

  Наталия Савов е човек, който влага страст и вдъхновение в работата си, подхожда креативно и разполага с изключително разнообразни инструменти, за да даде нов поглед към темите, по които се обръщам към нея. Хареса ми, че е отдадена, зареждаща и не пести време и енергия, за да ми покаже собствения ми потенциал и възможностите пред мен. Блегодаря!

 6. irenstankov

  Благодаря Наталия Савов за времето и енергията. Ти си една добра Фея! След тази консултация с теб намерих отговорите на въпросите и увереност ,че съм на правилният път. БЛАГОДАРЯ

 7. neshevanermin

  Искам да изказвам моите специални благодарности на госпожа Natalia Nikolaeva за професионализма, отношението и подкрепата, с които тя ми помогна да открия правилната за мене посока в кариерен план. С нейна помощ аз осъзнах какво всъщност искам и да набележа ясна цел и да планирам постигането и. Сърдечно благодаря!Препоръчвам я горещо!🍀

 8. Vladimira Atanasova

  Наталия бързо откликна на молбата ми за първа консултация. След срещата с нея се почувствах разбрана и с нови идеи. Излъчва спокойствие и въпреки че не се познавахме, веднага я почувствах като приятел, заради нейното топло отношение. Закупих пакет от 3 срещи и се радвам на предстоящата ни работа заедно, както и на промените към който се стремя.

 9. gerev.b

  Мога уверено да кажа, че бях скептичен към консултациите като цяло и не бях уверен в успхае на на подобно начинание.
  Фактите се оказаха други…
  Закупих пакет от три консултации и смятам, че получих конкретни, точни и ясни насоки с разбиране на същината на проблема с който се сблъсках.
  За мен е важно, че виждам успех в решаването на проблема и в себе си. Сигурен съм, че ще се възползвам от консултациите и на други теми.
  Благодаря Наталия!

 10. Десислава Кръстева

  Още след първата консултация бях впечатлена от емпатията и яснотата, които Наталия Савов излъчва, и от нейния ценящ начин да показва нови подходи за решаване на проблеми, да задава правилните въпроси и да отговаря на нуждите ми с усещане за същественото. Наталия е експерт в сферата на комуникациите и притежава дългогодишен опит. Ако търсите треньор професионалист, мога горещо да ви препоръчам да работите с Наталия.

 11. tedyv

  Консултацията с Наталия Савов беше изключително полезна за мен и в момент, в който наистина имах нужда от нея. С подходящи техники тя ме насочи към началото на процес по осъзнаване на мои модели на поведение, които имам нужда да променя. С отдаденост и упоритост Наталия ми помогна да започна да се изкачвам по стъпалото на моята самооценка с цел да подобря собственото си личностно и професионално развитие. Посредством нейните указания да се фокусирам върху собствените си потребности, желания и интереси мисля, че нашата съвместна среща беше изключително пълноценна. Препоръчвам я като специалист и ментор. Много благодаря!

 12. ludiap

  Консултацията с Наталия Савов ми помогна да осъзная начинът, по който мога да реша своя проблем. Разбрах как да работя върху повишаване на моята самооценка. Срещата с нея ме зареди с много положителна енергия и се чувствах много по-добре.

 13. analytic-a

  Благодаря на Наталия за емпатията, гъвкавостта и умението да вникне в истинските ми потребности от личностно израстване, които самата аз не осъзнавах напълно! Консултацията с нея беше осветяваща и насочваща и ме накара да се вгледам п-дълбоко в себе си и да преоткрия женското си начало и необходимостта от свързване със себе си. Препоръчвам я горещо на всички, които са готови да извървят пътя към новото си, по-целеустремено и осъзнато “Аз”!

 14. hulalu3

  Наталия е прекрасен професионалист , отличен събеседник. Има отличен подход интересни много практични и забавни методи. Удоволствие е да се работи със нея! Предпоръчвам
  Благодаря ти,💖🌺🌹

 15. Svetla Grigorova

  Изключително приятно ми беше да се запозная с Наталия. От първия момент нейното излъчване и усмивка ме накараха да се почувствам комфортно и да усетя, че ме слуша с внимание и отворено сърце. Много ми хареса, че още преди да се срещнем тя ми беше задала много добри въпроси. Още с първата ни кратка сесия осъзнах някои неща, почувствах се оптимистично и леко. Очаквам с нетърпение следващите ни сесии. Благодаря!

 16. Ralitza Zlatova

  Наталия е чудесна и много интелигентна жена, която по интересен и увлекателен начин успява да достигне до същността на проблемите по време на коучинг. Благодаря много за подкрепата! Радвам се, че те открих! 🙂

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!