Академия за треньори

☏ София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

3-МЕСЕЧНО БАЗОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ

АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ

И ТРАНСФОРМИРАЩИ КОНСУЛТАЦИИ

Приятели, постоянно ни молите да направим за вас обучение за треньори и ето, че сме готови с нова супер програма! Ще бъдат включени 3 пакета, така че всеки да открие най-подходящото за себе си.

Направих своя първи семинар преди 20 години и всеки ден работя с хора, носейки светлина и любов във всяко семейство. Създадох моята трансформираща система, която промени стотици хиляди хора по цял свят.

Тази система искам да предам на вас!

Основен водещ Наталия Кобилкина:

Водещ трансформиращ женски лидер в световен мащаб.

Една от най-влиятелните личности в социалните медии.

Клиничен психолог, семеен терапевт, Мастер НЛП, специалист по Ериксонова хипноза и семейни констелации, трансформиращ коуч, сексолог. Автор на 10 книги, част от които преведени на английски и редактирани от редактор New York Times. Автор на над 350 семинари, лекции, медитации.

Съпруга и майка, която живее със семействоти си в Лондон. Академията се провежда изцяло онлайн и дава и на вас възможността да работите онлайн от вкъщи!

Нина Ковальова

Ко-водещ Нина Ковальова (Русия) - с преводач:

Магистър Психолог.

Обучавала се в Санкт-Петербургски институт по психология и акмелогия, „Центъра на Хуманитарните Технологии „Душа“ 2010 – 2011 г., Международен медико-психологиско обединение „Доктор Борментал“ 2013 г., „Акаденията на частен живот“ на Лариса Ренар 2014 г., “ Институт на практическата психология „Иматон“ 2014г.

академия за треньори и трансформиращи констелации

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТАЗИ АКАДЕМИЯ:

КАКВО ВКЛЮЧВА БАЗОВОТО ОБУЧЕНИЕ ЗА ТРЕНЬОРИ?

ПЪРВИ МОДУЛ

1. Лични качества на треньора. Как трябва да изглежда един треньор, за да влияе чрез своята визия, как да развием магнетизъм, харизма?

2. Самопрезентация, самочувствие на треньора. Как да се чувстваш уверен и как да напишеш такава презентация, за да можеш да влияеш?

3. Личен бранд – как се изгражда, лайфстайл треньори, как правилно да формулираш личните си цели? Как да използваме Инстаграм – как да демонстрираш чрез социалните медии правилната визия – кой си ти?

4. Страхове и блокажи. Как да преработим вътрешното съпротивление да застанеш пред публика?

5. Околна среда, зависимост от мнението на другите. Как да развиеш неутралност и да се научиш да не реагираш на критика? Как да накараш хората да те харесват и да те приемат в новото ти амплуа?

ВТОРИ МОДУЛ

1. Структура на обучението. Как да пишем сценарий на тренинг и/или консултация? Как да пишем продаващи заглавия?

2. Как да създадете обучение? Къде да черпим знания и умения?

3. Съдържание на обучението. Как да пишем статии и чрез тях да намираме нови клиенти?

4. Как да създадем алгоритми и технологии на семинара или консултацията?

5. Методи за провеждане на динамични практики, медитация на живо и онлайн.

6. Методи за провеждане на терапевтична работа в обучението.

7. Основни грешки, които допускат начинаещите треньори и как да ги избегнем.

ТРЕТИ МОДУЛ

1. Говорене пред публика онлайн и на живо. Как да задържим интереса на нашите клиенти?

2. Групово управление и групова динамика. Как да управляваме групи от 5 до 1000 човека?

3. Справяне с възражения и съпротивление, ако клиентът не иска да прави упражнения. И как да мотивираме хората за промяна?

4. Методи за работа с различни видове клиенти. Трудни клиенти и как да се справим с тях.

5. Специфика на работа с женска, мъжка и смесена аудитория.

6. Как да бъда треньор, чиито клиенти имат високи резултати?

БОНУС ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 5 ЯНУАРИ

1. Как да продавате себе си и продуктите си онлайн?

2. Тайни за развитие на Instagram и социални мрежи.

3. Юридическа част, фирма, защита на данните.

4. Дългосрочни резултати на участниците (трудни случаи).

5. Защо клиентите не се връщат? Как да ги накарам да се върнат?

6. Треньор или майка - баланс между отговорност и граници.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ДА БЪДЕШ ТРЕНЬОР:

Можеш веднага да започнеш да работиш от вкъщи.

Не изисква сериозна инвестиция да стартираш, а възможните доходи са неограничени.

Правиш нещо наистина стойностно, което ти носи удовлетворение, радост и доходи.

Помагаш на другите и трупаш добра карма за себе си и своето семейство.

ВАЖНО!

Задължително условие, ако искате да продължите в Академия за треньори, е да преминете двата маратона Гейши 1 и Гейши 2. Подходящи са за двата пола. Желателно е Гейши 1 да е преди началото на академията.

Изпозлвайте тези ПРОМО КОДОВЕ за ОТСТЪПКА от -50%:

УСЛОВИЯ на КОДА:

Важи само за отбелязания продукт. 
Не важи с други промоции.

АКАДЕМИЯТА СТАРТИРА

Изберете своя пакет:

БАЗОВ ПАКЕТ

група до 300 човека
лв399
299 лв
 • Онлайн лекции - по 2 часа на седмица през ZOOM всеки понеделник от 16:00ч. до 18:00ч. (BG време)
 • Подкрепяща група във Facebook с домашни
 • Сертификат (след взет изпит)
 • Изпит - 1 семинар и 3 сесии с индивидуални клиенти (пращате видео 15 минути как вие водите семинар и 3 обратни връзки от клиенти от индивидуални сесии)
 • 5 дневен маратон "Ораторско изкуство" с Игор Незовибатко
 • Запис на обучението 3 месеца след курса

ВИП ПАКЕТ

само 35 места
999 лв
 • Всичко от Базов пакет
 • 1ч. 30мин - Терапевтична преработка в група с Наталия Кобилкина на живо, в която тя ви насочва къде е вашата сила, помага ви да пишете програми и консултира за вашите клиенти. Всеки вторник от 11:30 до 13:00ч. Изключение правим на 02.02.2021- сесиите се местят на 04.02.2021 от 12:00 до 13:30ч.
 • Изпитът ще бъде чрез платформата на фейбук с 500.000 зрители! Наталия Кобилкина ви дава възможност половин милион души да ви видят и да им предложите своята услуга, което ви дава директни клиенти!
 • Уебинари по избор на стойност 200 лв - използват се след старта на Академията.
 • Запис на обучението 1 година след курса
ИЗГОДНО

DIAMOND ПАКЕТ

само 20 места
лв4000
2000 лв
 • Всичко от ВИП пакет
 • 1ч. 30мин - Терапевтична преработка в група с Наталия Кобилкина на живо, всеки вторник от 13:30 до 15:00ч. Изключение правим на 02.02.2021- сесиите се местят на 04.02.2021 от 14:00 до 15:30ч.
 • Едночасова консултация с Наталия Кобилкина на месец - 3 за целия период
 • Уебинари по избор на стойност 299 лв - използват се след старта на Академията.
 • Реклама в социалните медии пред 500.000 души (на изпита Наталия Кобилкина ще ви представи лично, ще ви направи реклама и интервю в социалните медии в рамките на 1 месец след приключване на академията – 20 минути в удобено време)
Money back guarantee

Гарантирам!
Ако точно и стриктно спазите всички домашни, вие ще си върнете парите още в рамките на академията! Готова съм да ви върна парите, ако сте спазили всичко и не сте върнали своята инвестиция.

Академията супер мощно разширява вашите стандарти и ви води към нов живот!

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5
Здравей, Наталия! В прекрасния петъчен ден, реших да ти напиша моето писмо на благодарността. Да, искам да ти благодаря,че след теб и Академията, животът ми полетя. Аз най-накрая се осмелих да бъда себе си, а не както години се опитвах да се слея с другите и страдах, че не мога да намеря своята среда, че винаги се отличавам… Но днес е различно. Аз създавам тази среда. Около мен вече има много жени, които обожават да прекарват времето си с мен, водят приятелките си на моите събития и групи. Говорят на всички, как съм им пример, че ми се възхищават. Дори собствената ми сестра, миналата седмица написа във фейс-групата ми, по повод на една книга на Робин Шарма – в нея пише, че всеки трябва да си има треньор. Та, тя написа, че всъщност тя няма нужда да си търси, защото нейния е до нея, откакто се е родила. Разплаках се! За мен това беше голямо признание! Благодаря ти! Благодаря, че сбъдна чудото в живота ми! Прави го с тази лекота, с която само ти умееш! Пожелавам ти много успехи! Бъди здрава и благословена!
Наталия Маламова
5/5
Академията за треньори беше един много интензивен процес за мен. Толкова много практики, толкова много домашни, наистина свършихме много работа! Разбира се нещо толкова интензивно може да внесе голям стрес в живота! Беше трудно, беше и голямо предизвикателство, особено накрая, когато подготвихме своите първи семинари и трябваше да говорим пред толкова хора. После гледах видеото и се чудех на себе си как съм могла да го направя – да се изправя пред толкова хора и да водя семинар. С 0% опит. За мен това е големият талант на Наталия – тя наистина умее да те извади извън зоната ти на комфорт и да те накара да скочиш в непознатото! (дори ще те бутне, ако трябва, но няма да те остави да циклиш в страха.) Лично за мен беше и първият ми задълбочен поглед навътре, може би първият път, когато наистина се ангажирах за дълъг период от време да работя по себе си (преди това беше: семинарче тук, семинарче там). Така че нивото на ангажираност определено дава дълбочина и интензитет на изживяването. И съответно трансформацията след това е по-голяма.
Елена Китанова –Сундари
5/5
Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg