НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

тел.: 0884 277 877 | sales@natalia.bg

Астрологични консултации

с астролог Петя Алексеева

„Животът е това, което ти се случва, докато кроиш плановете си!“

Именно тази сентенция и отношението на моите учители запали моята любов към астрологията и нумерологията.

Не вярвах на нищо свързано с невидимите и неразбираемите за мен неща, страхувах се от предсказания, всичко определях като “глупост“ или „измислица“, но животът ми се стече по начин, който ме тласна в тази посока и астрологията и нумерологията се превърнаха в мое хоби.

За петя алексеева - астролог:

Казвам се Петя Алексеева и съм асторлог и нумеролог по призвание.

През 2010 година завърших курсове по астрология при Оксана Станчева и станах член в Съюза на Астролозите Иван Станчев.

Любовта към цифрите и точните науки ме тласна към нумерологията, затова завърших и курсове в областта на нумерологията, които поставиха солидни основи на моите познания. С времето продължих да се развивам в тези области, надграждайки своите умения и знания.

Ново приложение за Хороскоп – виж тук 

ВИДОВЕ АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ:

Натална (Рождена) карта

Натална (Рождена) карта

Анализът на Наталната карта е възможен чрез деня, мястото и точния час на раждане. Ако часът на раждане не е точен, е необходимо да се направи Ректификация, т.е. да се установи чрез събития от вашия живот точния час на вашето раждане.

Анализът на рождената ви дата дава информация за вашата личност и характер, заложби и дадености, възможните сфери за професионална реализация,здраве, личен живот, брак, деца. Дава представа за основните събития, възможностите и препятствията по време на вашето развитие.

За изготвянето на един Рожден Хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, място на раждане държава, град, точен час на раждане и три имена по рождение.

Консултацията се предлага в следните варианти:

 • онлайн среща чрез viber или zoom
 • чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
 • писмен анализ

Срок за иготвяне: 10 работни дни.

ЦЕНА НА УСЛУГАТА: 160 лв
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 90 мин.
Наталната карта се предлага заедно с годишен хороскоп за цена от 280 лева, вместо 320 лева!Обсъждане на една тема .

Ректификация (Oпределяне точния час на раждане)

Ако не знаете вашия точен час на раждане не е възможно да се изготви коректна Рождената (Натална) карта и да се направи астрологична прогноза, докато не се установи точния час чрез богатия арсенал от техники, с които Астрологията разполага. Имено Ректификацията помага да се определи точния час на раждане, който се установява чрез събития, които са се случили във вашия живот. 

Добре е при първоначално посещение при астролог да се направи Ректификация, за да се установи часа на раждане.

За изготвянето на Ректификация е необходимо да предоставите точни дати на събития, като например:  точна дата на раждане на брат/сестра/дете, сключване на брак, раздяла, загуба /ако има настъпили конкретни събития/, защото без наличието на дати, не е възможно да се направи ректификация.

Важно: Необходимо е да посочите приблизителен,  предполагаем, часови  диапазон. Н-р Час на раждане, между 14.00 и 16.00 часа

ЦЕНА НА УСЛУГАТА: 90 лв.
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.
Ректификация (Oпределяне точния час на раждане)
Слънчева революция (Годишен Хороскоп)

Годишен хороскоп

Този хороскоп ще ви даде възможност да получите ясна и точна информация- каква ще е годината за вас. Получавате подробни и ключови насоки за всеки месец, какви заложените тенденции и к и предстоящи събития /в зависимост от образуваните аспекти за периода/ има заложени в годишната ви карта, както и какво е препоръчително да предприемете и кое не е добре за вас.

ЦЕНА НА УСЛУГАТА: 160 лв.
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.

Слънчева революция (Солар)

Всяка година може да се възползвате от Слънчевата революция, която в зависимост от мястото на посрещане на вашия рожден ден, може да промени асцендента си, да засили дадени събития и сфери, които да ви вълнуват през годината, или да намали влиянието на неприятните аспекти. Тази техника набира все повече популярност и е с доказан ефект. За да посрещнете рождения си ден на подходящото място, е необходимо да заявите изготвянето на Слънчевата революция 2 месеца предварително.

Изготвяне на Слънчева революция 10 работни дни.

ЦЕНА: 160 лв
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 60 мин.
Слънчева революция

Хорарна Астрология (Отговор на конкретен въпрос)

Хорарната астрология дава възможност да получите отговор на конкретен въпрос, без да е необходимо да се анализира вашата Натална карта.

Отговорът може да получите чрез Viber, Skype или на запис в рамките на 10 работни дни.

 

ЦЕНА: 36 лв. на въпрос
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.
Синастрия

Синастрия

Синастрията представлява анализ на партьорски взаимоотношения от различен тип между двама и повече души, независимо дали са мъж-жена, родител-дете, брат-сестра, бизнес партньорства. Тя помага при подбора наслужители и партньори във вашия бизнес.

Дава информация за сходствата, отношенията и развитието на даденото партньорство. Анализът, изготвен от професионален астролог, може да помогне да избегнете бъдещи проблеми с вашия партньор, както и дали това е правилният бизнес партньор за вас.

За изготвянето му са необходими данни за всички партньори, които участват в синастрията. В случай, че не знаете точен час на вашият партньор се изготвя синастрия с методите на нумерологията.

Консултацията се предлага в следните варианти:

 • онлайн среща чрез viber или zoom
 • чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
 • писмен анализ

Изготвяне: 10 работни дни.

ЦЕНА: 120 лв /посочената цена е за до двама души/
ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

Бизнес Астрология

Засяга въпросите от кога и къде да регистрирате фирмата, кое е подходящото име до кога е най-благоприятното време за сключване на договори, взимане на кредит и т.н., както и кой е подходящ да работи във вашия екип. Бизнес астрологията изследва развитието на фирмата, етапите през които минава, благополучни дати, дава ясна представя за лоялността на служителите и техните качества, както и на бизнес партньорите.

В зависимост от вашите нужди цената на тази услуга е следната:

Цялостен бизнес хороскоп – 360 лв. Изготвяне – 10 работни дни. Времетраене 60 мин.

Избор на име – 50 лв. Посочената цена е за избор между три имена. Изготвяне – 3 работни дни. Времетраене 30 мин.

Избор на дата за регистрация на фирма – 150 лв. Изготвяне – 3 работни дни. Времетраене: 30 мин.

HR – Избор на подходящ екип – 120 лв. Посочената цена е до 4 човека. Изготвяне – 10 работни дни. Времетраене 30 мин.

Елекция

Елекцията е избор на най-подходящия момент за започване на дадено начинание, за подписване на договор, избор на дата на сватба, за покупка на автомобил или жилище, за финансиране, за стартиране на бизнес, за лечение. Можете да узнаете кога е най-подходящият ден и час за провеждане на бизнес разговор, за откриване на магазин, за регистрация на фирма и др.

При избор на дата за сватба или раждане при секцио ви се дава възможност сами да определите датата на събитието, като разгледате препоръчаните подходящи дати за вас. За ваше улеснение ви се предоставят два-три варианта, които описват тенденциите, сферите за развитие, заложбите и т.н.

ИЗБОР НА ДАТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНО СЪБИТИЕ: 60 лв.
ИЗБОР НА ДАТА ЗА СВАТБА ИЛИ РАЖДАНЕ: 230 лв.

Времетраене 30 мин. Предоставям няколко дати .

Детски хороскоп

Колебаете се дали сте направили правилният избор за вашето дете? Не се колебайте, детският хороскоп ще ви помогне да разберете какви са талантите на вашето дете, по какъв начин вие да спомогнете, за да развие потенциала си, ще получите светлина върху перспективите и дейностите, подходящи за неговото развитие и на коя сфера да се наблегне, за да реализира заложбите си.

За изготвянето на Детски хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, място на раждане държава, град, точен час на раждане и имена по рождение на вашето дете.

Консултацията се предлага в следните варианти:

 • онлайн среща чрез viber или zoom
 • чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
 • писмен анализ

ИЗГОТВЯНЕ: 10 РАБОТНИ ДНИ

ЦЕНА: 120 лв.
Времетраене: 60 мин.
Избор на име

Избор на име

Знаете, че вибрацията на името влияе върху вашето развитие, определя през какви етапи ще преминете и коя е сферата на развитието ви. За избор на име вие трябва да предоставите имената, на които сте се спрели, за да се направи анализ на имената, след което да имате възможността да изберете правилното име за вашето дете или фирма.

!При избор на име на дете е добре да се знае датата на раждане, за да има синхрон между вибрациите, определящи характера и неговото по-нататъшно развитие.

Цена: 50 лв. на име
Времетраене 30 мин.

!ВАЖНО!
Астрологът не носи отговорност за неточни и некоректни данни, посочени от клиента. Добре е при първо посещение при астролог да ви се направи Ректификация, за да се избегне разминаване в предоставената услуга и последващи разочарования.

Консултациите се провеждат по следния начин:

 1. Предоставяте три имена, дата, час и място на раждане. Ако сте омъжена се използва моминското име.
 2. Изготвя се запис в указания срок и се изпраща на клиента по имейл, за да се запознае с хороскопа си, след което при възникнали въпроси относно хороскопа, клиента си запазва правото да получи отговор по хороскопа, в обозримо време.
 3. На лична консултация по Viber, Skype, Zoom, с предварително уговорен ден и час
 4. Консултациите се осъществяват онлайн по Viber, Skype, Zoom.

Изисква се записване поне 1 седмица предварително. Очаквам ви!

Contact

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg