НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Да промениш коренно визията си означава да преоткриеш себе си и то не само визуално. Ставали сме свидетели на не една или две знаменитости, които имат достатъчно смелост да променят коренно външния си вид. Психолозите твърдят, че хората, често преобразяват визията си, за да я пригодят към промяната в самоличността си и да ги приемат по нов начин. Точно за това решихме да проследим очарователния процес на личностно и визуално преоткриване.

Силата на преобразяването:

Всеки харесва промените, те помагат да научим повече за себе си. Няма как да пренебрегнем и повишаването на самочувствието, което би могло да се породи от една драстична промяна във визията. И да не забравяме прекрасното чувство, че притежаваш уникален и провокативен стил.

Защо трябва да променим визията си?

Във времената, в които живеем, много неща зависят от визията ни. Променяйки визията си, изграждаш самочувствие, увереност, радост, а те променят и личността ти.

Тук ще намериш своя стил, ще се преоткриеш, а когато забележиш себе си, другите ще забележат теб. Търсенето на личния стил изисква „автогносия“. За да имаме стил трябва да знаем кои сме, какво ни харесва, как искаме да изглеждаме в очите на другите…