Какво означава една жена да бъде в Потока? КлючовеИма дни когато всичко ни върви, нещата се случват без усилие, само да помечтаеш… и готово. Малки и големи чудеса се случват, както е нужно. И независимо от външната ситуация, вътре в нас е океан от хармония. В такива дни си казваме: „Днес  е моят ден“,„Като че ли Светът ми помага“, „Не мога да повярвам… толкова съм щастлива“….

Какво е  различното и как да разберем, че сме в Потока?

Много е интересно когато забелязваме своите ракции и тогава виждаме, че ние реагираме по различен начин на събитията! Ние сме в хармония сами със себе си и с хората около нас. Чуваме лесно интуицитя си и най-хубавото, е че можем да се доверяваме. Знаем точно какво искаме и кое е добро за нас и нашите близки, и точно това получаваме. Отнасяме се спокойно, не нервничим, мъдри сме. Чудесата започват да се случват

Как можем да разберем, че сме излезли от Потока?

Когато излезем започваме да се обвиняваме, да изпитваме чувство на вина, да сме нервни, раздразнителни и всичко се случва трудно, уморени сме. Нещата през деня не вървят

Един и същ ли е винаги Потока?:

Случва се жената да говори и да се облича секси. Тя изглежда външно сексуално, но не чувства вътре своята сексуалност. Това е, защото тя е суха отвътре и мъжът не чувства енергийния поток в нея. Тогава той може да се насочи към друга жена. Затова е важно жената да остане в Потока и да разбере, че той може да бъде по-малък или по-голям и да плуваме в него като в река или океан.

И тук идва основният въпрос: Как да останем в потока в нашия реален живот сред роднини и приятели, задачи, деца, съпруг? Както казва нашата тренъорка от Москва – Наталия Илюшко: „ Аз не водя жените в  манастира, аз ги водя в Социума, където те да имат пълноценен живот“

Обличаме се красиво, готвим вкусно, грижим се за дома си прекрасно, добри майки сме. Обаче ако не умеем да създадем състояние на Потока вътре в нас, всичко това става безполезно, защото не ни прави щастливи и по-добри. Мъжът също обича в жената, именно това състояние. Такава жена може много бързо да издигне мъжа си, както и да го успокои, да го вдъхнови.

Ето някои ключове, за да сте в Потока:

  • Най-лесно ще влезем в Потока и ще се научим да превключваме и запазваме   това състояние минавайки през златния семинар “ЖЕНА В ПОТОКА”.
  • Да сме в контакт с природата.
  • Да оценяваме важността на настоящия момент /например: като сме на кафе с приятели просто да сме там мислено, а не да мислим по време на срещата за задачите си/.
  • Да творим /и танцуването е творчество/.
  • Редувайте работа с отдих.
  • Хвалете себе си.
  • Мислете глобално.
  • Направете нещо неочаквано за Вас.

Жената в Потока е в състояние на вътрешна сила, спокойна и уверена. Тя не се нуждае от доказателство. Нашата задача е да не пречим на Потока в нас. Просто не му пречете!

Хайде да го направим заедно с Наталия Илюшко във ВИП семинара: “ЖЕНА В ПОТОКА” на 9 и 10 ноември в София. За повече информация вижте тук.

Автори:

Наталия Илюшко

Диана

Споделяне