Свързване със силата на Рода„Когато анализираме своите мисли и постъпки, изхождайки от общоприетите представи за законите на кармата, на нас невинаги ни се получава да разберем защо нашата съдба е такава, а не друга“. Лазарев С. Н.

„Един човек се държи спрямо правилата, никого не засяга, не тормози, не предава, а в живота пак нещо не върви както трябва…“ все едно има някакво проклятие, черна магия и венец на безбрачие.

Наистина всичко е много по-лесно от една страна, а от друга – по-сложно. Съдбата и всичко, което се случва в живота на човека, се определя не от външното, а от вътрешното: не от съзнанието, а от подсъзнанието или безсъзнателността.

Безсъзнателното взаимодейства с тялото и Душата. А душата това са чувствата.

От безсъзнателното се фиксира всичко: мисли, чувства, постъпки. Но околният свят реагира на състоянието на душата. Точно тези чувства, които се намират дълбоко в душата, и определят нашето здраве и бъдещите събития в живота и дори съдбата ни.

Можеш да се разкаеш за постъпките си, но само за тези, за които се сещаш. Обаче дали човекът може да се сети за своите дълбинни чувства? Може ли да си припомни това, което е било в неговия Род преди той да се роди? По-скоро не, обаче точно това може да влияе на неговия живот.

Тогава какво да правят тези, които не могат пряко да се „докоснат“ до детските си спомени и събития, които са се случили в семейството и Рода им като цяло?

Разбира се има изход! Както казва барон Мюнхаузен, те са два. Първият – нищо да не се прави и да се оставят нещата както са. Вторият – да се извърши ефективна работа върху себе си с тренинга „Свързване със Силата на Рода“, защото точно вътрешното състояние определя това, което се случва навън.

В резултат на тази работа Вие ще:

  • Оставите в миналото всичките си обиди и претенции към родителите си и ще усетите вътрешната си зрялост;
  • Разберете каква е разликата между симбиоза (връзката с Рода и връзката с тези събития, които са се случили преди ти да се родиш) и автономност (уважение към своя произход и възможност да се излезе от повтарящите се сценарии);
  • Вдигнете енергията и така ще увеличите и ефективността си;
  • Се изпълните с вътрешна енергия и като следствие ще се сдобиете със спокойствие и усещане за свое, лично място в живота;
  • Разкриете потенциала си и творческите си способности;
  • Усетите увереност в себе си и това няма да е последното нещо, което ще Ви се случи на тренинга!

Каня Ви на този важен и много дълбок тренинг „Съединение със силата на рода“ на 16 и 17. 11. За повече информация вижте тук.

Спациално за Вас организираме и безплатна лекция на тема “Да си припомним своята женственост” на 15.11. от 18.00ч. За повече информация вижте тук.

С обич,

Анна Нуржан.          

Споделяне