НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Годишен хороскоп

Годишен хороскоп  с Александра Миткова

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

“Открийте своя път с Годишния Хороскоп!”

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Вярвате ли в силата на звездите? Годишният хороскоп е ключът към разкриване на тайните на бъдещето и осигуряване на яснота за предстоящите събития в живота ви.
С нашия годишен хороскоп ще бъдете подготвени за предизвикателствата и вълнуващите възможности, които ви очакват. Аз съм насреща, за да ви насоча към правилните решения и да ви помогнат да избегнете потенциални пречки по пътя си.


Годишен хороскоп

Не пропускайте възможността да погледнете в бъдещето с увереност и оптимизъм. Годишният хороскоп е инструментът, който ще ви помогне да се ориентирате в живота си и да постигнете своите цели.


Свържете се с мен днес и започнете пътешествието си към по-добро бъдеще. С нетърпение и вълнение очаквам да ви помогна да откриете какво ви очаква през следващата година и как да реализирате най-добрия възможен потенциал.


Кой е треньорът?

Александра Миткова

Казвам се Александра Миткова и съм астролог и треньор по личностно развитие и духовно усъвършенстване. Като кристално дете, израснах с любов към астрологията, психологията, езотериката и всички пътища, до които можех да се докосна, които водят към себепознание. Вярвам, че астрологията е като звездна навигационна система, която помага на всеки да види различните потенциални възможности и да избере най-добрата за себе си. Но човешкият избор е този, който има най-голяма тежест въпреки планетарните разположения. Именно поради това си убеждение, станах и треньор по личностно развитие,…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Промоция на 50% до 26 май 2024г

Original price was: 384лв..Current price is: 192лв..

Онлайн

session@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Годишен хороскоп  с Александра Миткова”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!