НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Петя Петрова

Индивидуални консултации с Петя Петрова

(4 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Как да привлечем стойностен мъж
⇒ поставяне на правила във връзката
⇒ комуникация във връзката
⇒ проблемни отношения с тийнейджъри
⇒ отработване на травми
⇒ граници
⇒ женственост(енергия,красота и здраве)
⇒ самооценка и дисциплина
⇒ каква мащеха да бъда
⇒ подводните рифове на брака


Кой е треньорът?

Петя Петрова

За Петя Петрова главната цел е клиентите да се опознаят, обикнат и приемат себе си и околните такива каквито са. Темата й е : “Когато се обърнеш назад и погледнеш в живота си няма да съжаляваш за грешките. Ще съжаляваш само за пропуснатите възможности, за неизживения живот. И помни едно - на никого не дължиш нищо освен на себе си . А на себе си дължиш – СМЕЛОСТ!”. С тази смелост тя непрекъснато се развива. Това я провокира да изучава магистърска степен “Психология” в университет…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ руски

⇒ испански

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

4 отзива за Индивидуални консултации с Петя Петрова

 1. Н И

  Супер лъчезарна и предразполагаща! Страхотен професионалист! Дава ценни практически съвети, за постигане на резултат в поставяне на граници и подобряване на комуникацията. Изключително доволна съм от нея.

 2. Petya Velichkova

  Страхотна жена и професионалист! Успява да ме вдъхновява и мотивира с лекота. При всяка наша среща дава ключови практически задачи и съвети, които ако изпълниш носят мигновен резултат. С двете си ръце избирам и благодаря на Петя.

 3. Димитрина Мисалева

  Респект и огромна благодарност към Петя! В толкова труден момент за мен, животът ме срещна с тази прекрасна жена, която с любов и професионализъм ми помогна. Извади ме от вътрешните ми блокажи и страхове и се чувствам прекрасно, с усещане за лекота и радост. Сърдечно благодаря Петя!

 4. mural.art.nha

  Благодаря на Петя за професионализма, изключително внимателното, приятелско отношение и отлично свършената работа ! След всяка консултация, практиките и съветите, които ми даде имах мигновени резултати ! Доволна съм , че разреших заедно с нея конкретен проблем, който не можех да премахна години наред ! Тя ме вдъхновява да работя още повече върху себе си за още по-добри резултати!
  Благодаря , Петя и до скоро!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!