Пред вашите компютри

Лични консултации с Петя Алексиева - Астролог

„Животът е това което ти се случва, докато кроиш плановете си!“

Именно тази сентенция и отношението на моите учители запали моята любов към астрологията и нумерологията.

Не вярвах на нищо свързано с невидимите и неразбираемите за мен неща, страхувах се от предсказания, всичко определях като “глупост“ или „измислица“, но животът ми се стече по начин, който ме тласна в тази посока и астрологията и нумерологията се превърнаха в мое хоби.

Водещ: >
Купи

Сесията може да се проведе по Скайп или Вайбър.

Казвам се Петя Алексиева и съм асторлог и нумеролог по призвание.

През 2010 година завърших курсове по астрология при Оксана Станчева и станах член в Съюза на Астролозите Иван Станчев.

Любовта към цифрите и точните науки ме тласна към нумерологията, затова завърших и курсове в областта на нумерологията, които поставиха солидни основи на моите познания. С времето продължих да се развивам в тези области, надграждайки своите умения и знания.

Ново приложение за Хороскоп – виж тук 

Споделяне

Натална (Рождена) карта ПРОМО ЦЕНА

Анализът на Наталната карта е възможен чрез деня, мястото и точния час на раждане. Ако часът на раждане не е точен, е необходимо да се направи Ректификация, т.е. да се установи чрез събития от вашия живот точния час на вашето раждане. Анализът на рождената ви дата дава информация за вашата личност и характер, заложби и дадености, възможните сфери за професионална реализация,здраве, личен живот, брак, деца. Дава представа за основните събития, възможностите и препятствията по време на вашето развитие.

За изготвянето на един Рожден Хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, място на раждане държава, град, точен час на раждане и три имена по рождение.

Консултацията се предлага в следните варианти
на лична среща
онлайн среща чрез viber или zoom
чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
писмен анализ

Рождената (Натална) карта се изготвя за 10 работни дни.

ЦЕНА НА УСЛУГАТА От 180 ЛЕВА НАМАЛЕНО на 100 лева
ВТОРИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ 60 ЛЕВА
ВРЕМЕТРАЕНЕ 90 МИН.
Наталната карта се предлага заедно с годишен хороскоп за цена от 180 лева!

Ректификация (Oпределяне точния час на раждане)

Ако не знаете вашия точен час на раждане не е възможно да се изготви коректна Рождената (Натална) карта и да се направи астрологична прогноза, докато не се установи точния час чрез богатия арсенал от техники, с които Астрологията разполага. Имено Ректификацията помага да се определи точния час на раждане, който се установява чрез събития, които са се случили във вашия живот.

Добре е при първоначално посещение при астролог да се направи Ректификация, за да се установи часа на раждане.

За изготвянето на Ректификация е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, място на раждане държава, град, ориентировъчен час на раждане и дати на събития, които са настъпили. Например раждане на сестра, брат, дете, стъпване в брак, раздяла, завършване на образование, започване на работа, преместване, загуба на близък човек.

Консултацията се предлага в следните варианти
онлайн среща чрез viber или zoom
чрез запис, който получавате на имейл адреса ви

ЦЕНА НА УСЛУГАТА 72 ЛЕВА
ВРЕМЕТРАЕНЕ 30 МИН.

Слънчева революция (Годишен Хороскоп)

Всяка година може да се възползвате от Слънчевата революция, която в зависимост от мястото на посрещане на вашия рожден ден, може да промени асцендента си, да засили дадени събития и сфери, които да ви вълнуват през годината, или да намали влиянието на неприятните аспекти. Годишният хороскоп е от рожден ден до рожден ден. Тази техника набира все повече популярност и е с доказан ефект.

За да посрещнете рождения си ден на подходящото място, е необходимо да заявите изготвянето на Слънчевата революция 2 месеца предварително.

Изготвяне на Слънчева революция 10 работни дни.

ЦЕНА 145 ЛЕВА
ВРЕМЕТРАЕНЕ 60 МИН.

Хорарна Астрология

Хорарната астрология дава възможност да получите отговор на конкретен въпрос, без да е необходимо да се анализира вашата Натална карта.

Отговорът може да получите чрез Viber, Skype или на запис в рамките на десет работни дни.

ЦЕНА - 36 ЛЕВА НА ВЪПРОС
ВРЕМЕТРАЕНЕ 30 МИН.

Синастрия

Синастрията представлява анализ на партьорски взаимоотношения от различен тип между двама и повече души, независимо дали са мъж-жена, родител-дете, брат-сестра, бизнес партньорства. Тя помага при подбора наслужители и партньори във вашия бизнес. Дава информация за сходствата, отношенията и развитието на даденото партньорство. Анализът, изготвен от професионален астролог, може да помогне да избегнете бъдещи проблеми с вашия партньор, както и дали това е правилният бизнес партньор за вас.

За изготвянето му са необходими данни за всички партньори, които участват в синастрията. В случай, че не знаете точен час на вашият партньор се изготвя синастрия с методите на нумерологията.

Синанстрията се изготвя за 10 работни дни.
Консултацията се предлага в следните варианти
онлайн среща чрез viber или zoom
чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
писмен анализ

ЦЕНА 72 ЛЕВА - посочената цена е за до двама души
ВРЕМЕТРАЕНЕ 30 МИН.

Бизнес Астрология

Засяга въпросите от кога и къде да регистрирате фирмата, кое е подходящото име до кога е най-благоприятното време за сключване на договори, взимане на кредит и т.н., както и кой е подходящ да работи във вашия екип. Бизнес астрологията изследва развитието на фирмата, етапите през които минава, благополучни дати, дава ясна представя за лоялността на служителите и техните качества, както и на бизнес партньорите

В зависимост от вашите нужди цената на тази услуга е следната

Цялостен бизнес хороскоп - 360 лева Изготвяне - 10 работни дни Времетраене 60 мин.
Избор на име 36 лева посочената цена е за избор между три имена - Изготвяне - 3 работни дни Времетраене 30 мин.
Избор на дата за регистрация на фирма 60 лева Изготвяне 3 работни дни Времетраене 30 мин.
HR - Избор на подходящ екип - 120 лева посочената цена е до 4 човека - Изготвяне 10 работни дни Времетраене 30 мин.
Синастрия с партньор или служител- 72 лева посочената цена е до трима души - Изготвяне 10 работни дни Времетраене 30 мин.

Елекция

Елекцията е избор на най-подходящия момент за започване на дадено начинание, за подписване на договор, избор на дата на сватба, за покупка на автомобил или жилище, за финансиране, за стартиране на бизнес, за лечение. Можете да узнаете кога е най-подходящият ден и час за провеждане на бизнес разговор, за откриване на магазин, за регистрация на фирма и др.
При избор на дата за сватба или раждане при секцио ви се дава възможност сами да определите датата на събитието, като разгледате препоръчаните подходящи дати за вас. За ваше улеснение ви се предоставят два-три варианта, които описват тенденциите, сферите за развитие, заложбите и т.н.

ЦЕНА ЗА ИЗБОР НА ДАТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНО СЪБИТИЕ 60 ЛЕВА
ИЗБОР НА ДАТА ЗА СВАТБА ИЛИ РАЖДАНЕ 120 ЛЕВА

Времетраене 30 мин.

Детски хороскоп

Колебаете се дали сте направили правилният избор за вашето дете? Не се колебайте, детският хороскоп ще ви помогне да разберете какви са талантите на вашето дете, по какъв начин вие да спомогнете, за да развие потенциала си, ще получите светлина върху перспективите и дейностите, подходящи за неговото развитие и на коя сфера да се наблегне, за да реализира заложбите си.

За изготвянето на Детски хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане ден, месец, година, място на раждане държава, град, точен час на раждане и имена по рождение на вашето дете.

Консултацията се предлага в следните варианти
на лична среща
онлайн среща чрез viber или zoom
чрез запис, който получавате на имейл адреса ви
писмен анализ

ДЕТСКИ ХОРОСКОП СЕ ИЗГОТВЯ ЗА 10 РАБОТНИ ДНИ

ЦЕНА - 100 ЛЕВА
Времетраене 60 мин.

Избор на име

Знаете, че вибрацията на името влияе върху вашето развитие, определя през какви етапи ще преминете и коя е сферата на развитието ви. За избор на име вие трябва да предоставите имената, на които сте се спрели, за да се направи анализ на имената, след което да имате възможността да изберете правилното име за вашето дете или фирма.

!При избор на име на дете е добре да се знае датата на раждане, за да има синхрон между вибрациите, определящи характера и неговото по-нататъшно развитие.

Цена на услугата 24 лева на име

Времетраене 30 мин.

Важно!!! Астрологът не носи отговорност за неточни и некоректни данни, посочени от клиента.
Добре е при първо посещение при астролог да ви се направи Ректификация, за да се избегне разминаване в предоставената услуга и последващи разочарования.

Консултациите се провеждат по следния начин

Предоставяте три имена, дата, час и място на раждане. Ако сте омъжена се използва моминското име.
Изготвя се запис в указания срок и се изпраща на клиента по имейл, за да се запознае с хороскопа си, след което при възникнали въпроси относно хороскопа, клиента си запазва правото да получи отговор по хороскопа, в обозримо време.
Налична консултация по Viber, Skype, Zoom, с предварително уговорен ден и час
налична консултация на място, с предварително записан час.
Консултациите се осъществяват онлайн Viber, Skype, Zoom или на живо в офиса ни в София всеки вторник, сряда и четвъртъкот 9 до 19ч.

Изисква се записване поне 1 седмица предварително. Очаквам ви!

Изчистване

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне