НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

  ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

 ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ

АКАДЕМИЯ ЗА ТРЕНЬОРИ

И ТРАНСФОРМИРАЩИ КОНСУЛТАЦИИ

Приятели, постоянно ни молите да направим отново за вас обучение за треньори и ето, че сме готови с това! Направих своя първи семинар преди 20 години и всеки ден работя с хора, носейки светлина и любов във всяко семейство. Създадох моята трансформираща система, която промени стотици хиляди хора по цял свят.

Тази система искам да предам на вас!

Академия за треньори

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТАЗИ АКАДЕМИЯ:

КАКВО ВКЛЮЧВА БАЗОВОТО ОБУЧЕНИЕ ЗА ТРЕНЬОРИ?

ПЪРВИ МОДУЛ

1. Лични качества на треньора. Как трябва да изглежда един треньор, за да влияе чрез своята визия, как да развием магнетизъм, харизма?

2. Самопрезентация, самочувствие на треньора. Как да се чувстваш уверен и как да напишеш такава презентация, за да можеш да влияеш?

3. Личен бранд – как се изгражда, лайфстайл треньори, как правилно да формулираш личните си цели? Как да използваме Инстаграм – как да демонстрираш чрез социалните медии правилната визия – кой си ти?

4. Страхове и блокажи. Как да преработим вътрешното съпротивление да застанеш пред публика?

5. Околна среда, зависимост от мнението на другите. Как да развиеш неутралност и да се научиш да не реагираш на критика? Как да накараш хората да те харесват и да те приемат в новото ти амплуа?

ВТОРИ МОДУЛ

1. Структура на обучението. Как да пишем сценарий на тренинг и/или консултация? Как да пишем продаващи заглавия?

2. Как да създадете обучение? Къде да черпим знания и умения?

3. Съдържание на обучението. Как да пишем статии и чрез тях да намираме нови клиенти?

4. Как да създадем алгоритми и технологии на семинара или консултацията?

5. Методи за провеждане на динамични практики, медитация на живо и онлайн.

6. Методи за провеждане на терапевтична работа в обучението.

7. Основни грешки, които допускат начинаещите треньори и как да ги избегнем.

ТРЕТИ МОДУЛ

1. Говорене пред публика онлайн и на живо. Как да задържим интереса на нашите клиенти?

2. Групово управление и групова динамика. Как да управляваме групи от 5 до 1000 човека?

3. Справяне с възражения и съпротивление, ако клиентът не иска да прави упражнения. И как да мотивираме хората за промяна?

4. Методи за работа с различни видове клиенти. Трудни клиенти и как да се справим с тях.

5. Специфика на работа с женска, мъжка и смесена аудитория.

6. Как да бъда треньор, чиито клиенти имат високи резултати?

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ДА БЪДЕШ ТРЕНЬОР:

Можеш веднага да започнеш да работиш от вкъщи.

Не изисква сериозна инвестиция да стартираш, а възможните доходи са неограничени.

Правиш нещо наистина стойностно, което ти носи удовлетворение, радост и доходи.

Помагаш на другите и трупаш добра карма за себе си и своето семейство.

ВАЖНО!

Задължително условие, ако искате да продължите в Академия за треньори, е да преминете двата маратона Гейши 1 и Гейши 2. Подходящи са за двата пола. Желателно е Гейши 1 да е преди началото на академията.

 

БАЗОВ ПАКЕТ

група до 300 човека
1299 лв
  • 9 лекции по 2 часа
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

ВИП ПАКЕТ

само 20 места
1900лв
1500 лв
  • Всичко от Базов пакет
  • 4 Терапевтични срещи по 1 ч и 30 мин. с Наталия Кобилкина на живо, в която тя ви насочва къде е вашата сила, помага ви да пишете програми и консултира за вашите клиенти.
  • Лична консултация с треньор от академията на Наталия Кобилкина с продължителност 60 минути
  • Онлайн курсове и маратони на запис по избор на стойност 200 лв - използват се след старта на Академията.
изчерпано

DIAMOND ПАКЕТ

само 5 места
4000лв
3000 лв
  • Всичко от ВИП пакет
  • Лична консултация с Наталия Кобилкина с продължителност 50 минути
  • Онлайн курс: "Аз съм ЖЕНСКИ КОУЧ" на стойност 699 лв.
изчерпано

Академията супер мощно разширява вашите стандарти и ви води към нов живот!

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Здравейте прекрасни хора, Зная, че Наталия е много заета, но ви моля да и предадете най-искрената и сърдечна благодарност! Преминах през невероятна трансформация последната година не само покрай нейните програми, но и академията. Успях да преодолея много блокажи и да стартирам успешно: с бранд, лого, фирма, сайт, YouTube, канал с видеа и получих невероятни отзиви. Огънят ми се запали, горя с вдъхновение и радост 💖 Изпращам ви screenshot от две консултации. Прикачена ще намерите и моята първа ел. книжка, посветена на сугестопедичния метод и 5-те негови ползи, както и скрийншот от утрешния ми уебинар. Той е на тема: "Скритите резерви на нашия мозък~Сугестопедия". Благодаря ви отново!
Юлия Каремова
5/5
Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5
Здравей, Наталия! В прекрасния петъчен ден, реших да ти напиша моето писмо на благодарността. Да, искам да ти благодаря,че след теб и Академията, животът ми полетя. Аз най-накрая се осмелих да бъда себе си, а не както години се опитвах да се слея с другите и страдах, че не мога да намеря своята среда, че винаги се отличавам… Но днес е различно. Аз създавам тази среда. Около мен вече има много жени, които обожават да прекарват времето си с мен, водят приятелките си на моите събития и групи. Говорят на всички, как съм им пример, че ми се възхищават. Дори собствената ми сестра, миналата седмица написа във фейс-групата ми, по повод на една книга на Робин Шарма – в нея пише, че всеки трябва да си има треньор. Та, тя написа, че всъщност тя няма нужда да си търси, защото нейния е до нея, откакто се е родила. Разплаках се! За мен това беше голямо признание! Благодаря ти! Благодаря, че сбъдна чудото в живота ми! Прави го с тази лекота, с която само ти умееш! Пожелавам ти много успехи! Бъди здрава и благословена!
Наталия Маламова
5/5
Академията за треньори беше един много интензивен процес за мен. Толкова много практики, толкова много домашни, наистина свършихме много работа! Разбира се нещо толкова интензивно може да внесе голям стрес в живота! Беше трудно, беше и голямо предизвикателство, особено накрая, когато подготвихме своите първи семинари и трябваше да говорим пред толкова хора. После гледах видеото и се чудех на себе си как съм могла да го направя – да се изправя пред толкова хора и да водя семинар. С 0% опит. За мен това е големият талант на Наталия – тя наистина умее да те извади извън зоната ти на комфорт и да те накара да скочиш в непознатото! (дори ще те бутне, ако трябва, но няма да те остави да циклиш в страха.) Лично за мен беше и първият ми задълбочен поглед навътре, може би първият път, когато наистина се ангажирах за дълъг период от време да работя по себе си (преди това беше: семинарче тук, семинарче там). Така че нивото на ангажираност определено дава дълбочина и интензитет на изживяването. И съответно трансформацията след това е по-голяма.
Елена Китанова – Сундари
5/5
Contact

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg