НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Диагноза “Здрав”

Водещ: Д-р Олга Дуварова

Модул 1

Диагностика

Модул 2

Терапия и лечение

Модул 3

Профилактика

Olga Duvarova

За кого е това обучение?

Уебинарът ще бъде разделен на три части

Модул 1

Диагностика

Ще разгледаме всички емоции, които предизвикват проблеми в тялото Ви. Ще направим практики за диагностика, ще имате възможност да зададете Вашия конкретен въпрос на лекар (валидно само за присъстващите на живо). Ще осъзнаете кога и как вие се разболявате. Ще има дълбока енергийна практика чрез символ-драма и ще разберете от кога стартира болестта. Ще разберете връзката с конкретен проблем. Ще научите много ценна информация за причини на болестите от медицинска и психологическа гледна точка.

Цена: 99 лв 

Модул 2

Терапия и лечение

този модул е изцяло свързан с лечение и терапия. Тук ще използваме практики и медитации как да освободим тези проблеми в нашето тяло и как да върнем своя вътрешен ресурс. Ще използваме знанията на остеопатията и символ-драма за лечение на Вашите проблеми.

Цена: 99 лв 

Модул 3

Профилактика и как да задържим резултата

тук ще дадем знания и практики как да задържите високо ресурсно състояние в бъдеще, така че това да се превърне във вашия начин на живот. Ще получите посоки и яснота да не влизате в стари проблемни модели.

Цена: 99 лв 

Olga Duvarova

Тази програма ще се проведе от Д-р Олга Дуварова – лекар-невролог, остеопат, психолог, психотерапевт по символ-драма. Олга повече от 20 години работи с болни хора от целия свят и постига уникални резултати със своите пациенти. Дългогодишната ѝ практика в болница и в психотерапията позволява на Олга да комбинира знанията по медицина, биология, биохимия едновременно с психология и психосоматика. Затова се получава много мощен резултат.

БАЗОВ ПАКЕТ

199 лв
  • 3 занятия по 2 часа
  • на запис
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

ВИП ПАКЕТ

група до 12 човека
399 лв
  • Всичко от Базов пакет
  • 2 терапевтични групи по 90 минути. Всеки участник ще има възможност лично да поработи с Д-р Дуварова и да ѝ обясни за своето заболяване в рамките на 15 минути. Много често тези споделяния помагат да видите и своите причини.
  • Достъп до записа 3 месеца
изчерпан

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg