Д-р Олга Дуварова

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Д-р Олга Дуварова

Д-р Олга Дуварова – лекар, невролог, остеопат, психолог, психотерапевт по метода на Символ драмата 

Олга е трето поколение лекар (баба ѝ и майка ѝ също са лекари). През 2002 година завършва Медицински университет със специалност “Обща терапия”. 

През 2004 година продължава в Московски университет със специалност ”Неврология и рефлексология”. 

Тя има над 20 години опит в областта на медицината и психотерапията. 

10 години работи като невролог в болница, но вижда, че класическото лечение с хапчета не дава значителни резултати и започва обучение по остеопатия в Москва. 

Завършва специализация остеопатия и медицинска психология и получава диплома за Лекар- остеопат с право да обучава студенти. 

Минава обучение за терапевти при Валери Синелников с тема Психосоматика. 

Успешно работи през 2012 година в остеопатията, има хиляди излекувани пациенти и благодарни обратни връзки. Но Олга забелязва, че ако пациентът не променя своя начин на мислене, с времето проблемите се връщат. Това я навежда на мисълта, че не може да реши всички проблеми на ниво тяло и трябва да намери решение на ниво психика. Това я кара да започне да прави свои изследвания в областа на психосоматиката. Тя забелязва, че пациентите започват да получават уникални резултати в рамките само на 1 сесия. 

През 2020 година завършва Психология и става психотерапевт по Символ драма. 

Олга е член на Ассоциацията на остеопатите по член МОО СРС КИП. 

Днес Олга прави своята лична практика, като успешно комбинира медицината с остеопатия и психология, помагайки на своите пациенти да лекуват болестите си завинаги. 

За първи път в България Олга ще представи своите знания и способности, за да могат хората да станат физически и психически здрави.