НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

фейс йога

Онлайн курс: Фейс йога

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Вземи своето място сега!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


5 супер техники за сияйно и младо лице

Красавице, приготви се да научиш основните техники за възстановяване и поддържане на кожата млада, свежа, сияйна и лифтирана! Ще можеш да ги практикуваш навсякъде и по всяко време. Те ще ти помогнат да имаш по-свежа и стегната кожа, да се чустваш тонизирана и релаксирана.

Да премахнеш сраствания и да възвърнеш здравия вид на спазмираните мускули, които ни служат вярно всеки ден и които имат нужда от нашето специално внимание, за да са здрави и добре функциониращи за дълъг период от време.


Какво ще научим?

⇒ Връзка между стойката на тялото и бръчките по лицето – чрез гимнастики за регулиране на стойката на тялото и правилно дишане можем да повлияем на двойната брадичка, тена на кожата и цялостното състояние на лицето. Ще усвоиш основни движения, които ще ти помогнат да имаш забележителна стойка, която да не води до образуване на бръчки.
⇒ Как да подобрим притока на кръв към лицето и да заличим бръчките ⇒ ще усвоиш основните движения и масажни техники за релаксация на мускулите на гърба и врата, които ще ти помогнат да подобриш кръвообращението, да имаш красива осанка и да премахнеш двойната брадичка.
⇒ Лимфен дренаж за сияйна кожа – ще научиш техники за лимфен дренаж, които ще ти помогнат да изчистиш токсините от лицето, да върнеш свежия си вид, да повлияеш положително на проблеми със синузита, да премахнеш главоболието, да повлияеш на пигментацията на лицето.


Какво още?

⇒ Масаж на главата за превенцията на бръчки на лицето – ще имаш възможност да разбереш как правилно да правиш масаж на главата, за да предотвратиш главоболие, намалиш бръчките и да стимулираш процеси за възстановяване на лицевите мускули и кожа. Ще спреш увисването на кожата на лицето, на ушите и срастването на мускулите на главата и съединителната тъкан.
⇒ Бляскав поглед и искрящи очи – очите са прозорец към душата, показват нашето емоционално състояние. Ще ти покажа техники за избистряне на погледа, за секси и красиви очи. Тези техники ще ти помогнат да предотвратиш главоболие, да тонизираш погледа си, да заздравиш мускула на очите, да стегнеш клепача.


Какво ти е необходимо?

⇒ Масло на растителна основа
⇒ Настолно огледало
⇒ Комфортно облекло
⇒ Чисти ръце и чиста кожа на лицето


Кой е треньорът?

Меглена Димитрова

Меглена е бюти и лайфстайл консултант, работещ и живеещ в Лондон вече 20 години. По образование, тя е Интериорен дизайнер, завършила обучението си в London Metropolitan University. Работила е като такъв за най-големите световни компании,  като Estée Lauder Companies и  L'Oréal, които са водещите  в световната  бюти индустрия. Там тя разгръща своя талант за стил, красота и изящество, след което решава да се отдаде на своята втора страст, също свързана с красота, но този път  - женската красота.  Така тя започва да усвоява тънкостите на  естетичната козметика и придобива…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Бонус – техника за нанасяне на кинезо лента на две зони.

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 1 видео – 1 час и 20 мин

 

69лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Фейс йога”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!