НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Лошите момчета – упътване за експлоатация с Наталия Кобилкина

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Има мъже за любов, а има и мъже за игри. Много често, сме научили уроците от вторите, така ние не можем да срещнем първите.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Водещи: Наталия Кобилкина и Анастасия Шахматова

Искате ли да се научите как конструктивно и с полза за себе си да взаимодействате с „лошите момчета”? Как да се превърнете от послушната „кукла” в хитър „кукловод”? Как да накарате един мъж-манипулатор да играе по Вашите правила? Тогава заповядайте на мастър клас „Лошите момчета. Упътване за експлоатация”, където Вие ще получите точни и ясни препоръки и роботещи алгоритми на поведение.

Мастър-клас “Лошите момчета. Упътване за експлоатация” ще Ви даде уникален шанс да разберете как да управлявате „лошите момчета” и да получавате лична изгода от взаимодействието с тях!

 


Какво ще има?

⇒ Диагностика на причините, поради които се появяват мъже-манипулатори в живота Ви.

⇒ Работа с тъмната страна на характера Ви.

⇒ Правила на общуване с лошите момчета, позволяващи да получавате това, което искате.

⇒ Принципи на взаимодействие с манипулаторите, помагащи винаги да бъдеш нащрек.


За кого е?

⇒ Не желаят да продължат да бъдат страдаща страна.

⇒ Се стремят да разберат на какво учат отношенията с един манипулатор.

⇒ Искат сами да водят играта с лошото момче, а не да бъдат водени.

⇒ Надяват се да разкъсат порочния кръг от повтарящи се истории с тъжен край и разбито сърце.


Какво ще научите?

⇒ Ще разберете кои точно са уроците, които носят в живота Ви мъжете-манипулатори.

⇒ Ще се превърнете от страдалница в самодостатъчна жена, способна да се наслаждава на играта и да получава своята изгода от взаимоотношенията с лошите момчета.
⇒ Ще се научите конструктивно да взаимодействате с различните типове на лошите момчета и лесно ще разпознавате техните начини да манипулират хората.


За какво е този тренинг?

Рано или късно на всички жени се налага да общуват с мъже-манипулатори. Това може да бъде бивш съпруг, бащата на детето Ви, авторитарен началник и т.н. Незнаейки как правилно да се държим с тях, ние започваме да страдаме, да се дразним или да избягваме общуването, изпускайки своите възможности и понижавайки своето самочувствие. Какво да правим? Как се постига общуването с такива мъже с полза за себе си? Това ще разберете на този тренинг.
Не чакайте лошото момче да се влюби в доброто момиче това се случва само на кино. Заемете активна жизнена позиция диктувайте своите условия, поставяйте Вашите правила на играта и печелете!
Този мастър клас ще Ви покаже на какво могат да Ви научат лошите момчета и каква е ценността на уроците от общуването с тях. Той ще Ви научи да изградите взаимоотношения с мъж-манипулатор по Вашите правила!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Изградете отношенията с „лошите момчета” така, че те да Ви носят радост и полза!

  • 1 видео – 2 часа и 17 мин
  • Запис, валиден 3 месеца

 

120лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Лошите момчета – упътване за експлоатация с Наталия Кобилкина”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!