НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Медитации

6 Медитации в домашни условия

Важно е да знаете

Преди медитация

Седнете или легнете в удобна поза. Ако имате нужда, пуснете си нежна, отпускаща музика. Повикайте своите ангели да ви помогнат. Призовете своите духовни водачи и наставници. Вдишвайте и издишвайте дълбоко.

След медитация

След приключване на медитациите не бързайте да ставате и да се захващате с дейности. Върнете се бавно в реалността като благодарите на ангелите и докосвате с ръка всяка една от чакрите. Затворете чакрите като поставите символичен кръст или друг затварящ знак.

Пакет Медитации

250 лв.

70 лв

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ:

За информация: clients@natalia.bg

Mедитация за отваряне на сърцето и Хоонопонопо

Сърцето е органът, който изпраща кислород и храна до всяка една клетка в тялото. Сърцето е мястото, където се зараждат нашите чувства. Чрез прошката, ние изчистваме нашето сърце и го отваряме да се изпълни с безусловна любов.


Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни: конфликти, болести, несполуки. Вълшебната мантра: Съжалявам, Прости ми, Благодаря ти, Обичам те!

Медитация за заземяване и свързване с корените ни

Коренът е Рода, родната земя. От там черпим сили така, както дървото черпи от своя корен.

Заземяване чрез свързване с природата, с силата на нашия род.

Преди да започнете медитацията може да визуализирате мислено как от ходилата на краката ви се спускат дебели големи корени, които стигат до ядрото на земята и по тях потича силата (енергията) на Майката Земя. Благодарете й, че ви изпълва със своята жизнена енергия.

Медитация за изчистване от енергийни товари

Можете преди медитация да си вземете душ ( може да визуализирате как си взимате душ или сте сред природата и сте се потопили в течаща бистра река)
Кажете си : Аз позволявам на водата да измие и изчисти моето физическо тяло и всички мои ефирни тела.

Медитация за изчистване от привързаности

За да започнете нова връзка, със себе си, приятели или партньор е необходимо преди това да изчистите пътя си и да се освободите от старото. За тези, които не са удовлетворени от сегашните си взаимоотношения или начин на живот, чрез медитацията биха могли да ги трансформират по нов начин и да ги издигнат на по-високо ниво на осъзнаване. Освобождаването от старото и излишното, прекъсването на трудни връзки и зависимости е много дълъг и труден процес, но отваря широко нови врати на възможности, изобилие и любов пред нас!

Медитация за свързване с нашето висше аз

Вашият Висш Аз е от първостепенна важност за общуването по време на медитация. Много хора откриват, че е трудно да се справят с проблемите, да изследват собствени-те си неуспехи и грешки, ако не се извършва една обмяна. Висшият Аз е онзи ваш аспект, с който може в действителност да беседвате относно всичко, което ви безпокои. Фокусираното ви съсредоточаване ви дава възможност да стори-те това. Концентрацията ви отмества леко, създава едно малко разстояние между вас и вашето его и ви дава простор да изследвате въпросите от по-обективна позиция. Висшият Аз може да ви покаже друга гледна точка, чрез която да направите нова преценка на ситуациите, на взаимоотношенията и на самите вас.


Когато сте свързан със своя Висш Аз, вие сте настроен към духовния си сърдечен център, включвате се към главния източник на сила. Когато сте подтикнат да тръгнете от този център, да вземате решения, да действате, да променяте, вие работите в светлината. Висшият Аз е ваш личен приятел, вътрешният ви водач, сърдечният център, връзката към собствените ви най-добри и най-истински чувства. Когато го слушате и му се доверявате напълно и действате на основата на тази вяра, конфликтите могат да бъдат разрешени или пък просто да заглъхнат.