НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Как да обичаме себе си?

Оценка: 5.00 / 5

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Ако просто бихме могли да обичамe себе си – нашия живот би бил много различен, не мислиш ли?

Повечето от нас не умеят и не знаят как да обичат себе си. Понякога, ако питаш някой той/тя отговаря: “Купувам си хубави неща… не означава ли, че обичам себе си?”

Но това е толкова далеч от истината.

  • Да обичам себе си – е преди всичко познаване и приемане на себе си.
  • Това е умение да се свържеш със себе си по автентичен и дълбок начин.
  • Да простиш на себе си и да продължиш да се развиваш.

За кой е този курс?

Този онлайн курс е за всеки, който иска да отработи своите ключови проблеми, свързани с любовта към себе си. Когато сме готови да посрещнем ограниченията на негативните ни вярвания ние откриваме усещането за собствената си ценност.

 


Докато търсиш някой друг да потвърди кой си, чакайки одобрение, ти се настройваш за разочарование. Научете се да бъдете цялостни и завършени. Никой не може да ви даде това усещане. Открийте своята собствена ценност това е истинско удовлетворение!


Тази сесия ще разтърси Вашите стари модели на негативни убеждения и вредни възгледи, саботиращи собствената Ви връзка със себе си.


Кой е треньорът?

Рупда

Рупда е изучавала хипноза при д-р Стивън Гилиган разработил генеративната промяна; преминала“Life Mastery” при Антони Робинс и е негова близка приятелка; практикуващ НЛП специалист завършила при съоснователя на НЛП Джон Грийндър.  Съветник към S.I.A.F., практикува презаписване на невронните връзки към Института за лечение на травми. Тя има множество сертификати и дългогодишен опит в работата си с ЕНЕАГРАМА – това е методология, с древни корени и мистичен произход, но е най-точната система в наши дни, която дава много задълбочен и реален анализ на хората както таланти…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Запис,валиден 3 месеца

100лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн курс: Как да обичаме себе си?“

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!