НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: 5 практики да върнете доверието в живота си

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

На онлайн курса ще разгледаме темата Доверие – какво го създава и разрушава?

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Доверието изгражда и разрушава връзките. Когато разберем сложността на доверието, ще можем да минем на по-дълбоко ниво в нашите отношения със самите себе си и с другия.

Често в живота ние се чувстваме предадени или са се отнесли несправедливо с нас, тогава ние бързо съдим и лесно ставаме праведни. Първото нещо, което ни идва на ум, е да определим кой е „жертва” и кой е „извършител”?
Но когато тръгнем по този път, ние също така губим връзка с нашата истинска сила, която идва, когато сме готови и способни да погледнем по-дълбоко.

Какво ще правим?

⇒ На този онлайн курс ние ще изследваме тази важна нужда от доверие в живота си по начини, за които обикновено не сме си помисляли.

⇒ Заедно ще изследваме как използваме в живота си думата доверие, за да се защитим и да избягаме от отговорност.


Кой е треньорът?

Милан Кармели

Милан Кармели работи като терапевт, използвайки метода на семейните констелации, работа с травми, дихателни практики, лекуване на травми от детството. Има дипломи по Организационна Психология и мениджмънт от City University, Сиатъл. Работил е като бизнес консултант за много световни компании. Фасилитирал е много процеси за промяна на бизнес стратегии в организации в САЩ, Европа и Израел. От 2005 г. се посвещава изцяло на терапевтичната работа с хора и води семинари в редица страни. В подхода си към хората комбинира когнитивната работа с телесно-ориентирани методи, за…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ще излезем от модела Жертва-тиранин-спасител и ще се научим да изграждаме отношения, основани на истинско доверие към себе си и другите.

  • Запис, валиден 90 дни
  • 1 видео – 1 час и 31 мин

 

99лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: 5 практики да върнете доверието в живота си”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!