Ритуал за пари

Онлайн курс: Ритуал за пари “5-те сили”

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Премахни страховете си и живей в изобилие с лекота! Ще използваме магични думи, техники и ритуали.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


5-те сили е един от древните ритуали, които са използвали великите магьосници, за да събудят 5-те сетива чрез силата на животните, човешкото слово, слуха и обонянието. Това е един от най-мощните ритуали за привличане на пари и събуждане на сетивата, а както знаем най-сигурният начин да комуникираме с Вселената е чрез сетивата ни.


За какво е този ритуал?

Чрез ритуала ние сменяме нашите убеждения и комуникираме с подсъзнанието и по този начин премахваме страха и вдигаме желанието, а когато насочим цялата си енергия в желанието, парите просто ще валят отвсякъде. Ритуалът помага да не мислим от къде и как ще дойдат парите. Вселената е изобилна, тя няма граници и ограничения за изобилието, а ограниченията са само в нашата глава. Mожем да имаме колкото пари пожелаем, само ако страхът не пречи на това вярване.


Кой е треньорът?

Зара Атанасова

Бях в труден период от живота си, когато разбрах за Наталия Кобилкина и нейната Академия за Победители. Именно благодарение на нея се отървах от всички свои страхове. Започнах интензивно да се занимавам с мисията на живота си, а именно предсказване на бъдещето. Карти Deste не са просто карти, те са живи карти. С тях виждаш какво идва и имаш възможност да го промениш, ако искаш… защото душите ни имат свободна воля за живота си. Както казва самата Катина Сербетоглу Сайбаджи Караману (магьосницата от Измир) „аз…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

След този ритуал ще живеете винаги в изобилие!

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 1 видео – 35 мин

69лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Ритуал за пари “5-те сили””

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!