НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Ритуал “Вечерята на Хеката”

Оценка: 5.00 / 5

Подсъзнанието ни разбира от ритуали – аромати, действия, форми – чрез въздействие върху сетивата ни.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


„Вечерята на Хеката“ е ритуал, с който се отваря късмета, заличават се родови проклятия и клетви. Този ритуал отваря път на прошката, радостта, изобилието и благодарността. Ритуалът се прави и за защита. Намерен е в книгите на Катина и е правен от хора, които са искали рязко да сменят жизнения си статус, да разширят бизнеса си, да изчистят пътя си от трудности… Катина казва: „Ако си зациклил, направи „Вечерята на Хеката“, за да ти потръгне.“


За ритуала

Ако сте зациклили и имате нужда от нов тласък в бизнеса, в личния си живот, в мислите си, елате заедно да направим Вечеря на Хеката.
Всеки сам ще омеси хляба, с който ще нагости богинята. Всеки ще вложи в този хляб своите мисли, желанията на сърцето и трепетите на душата си. Всеки взема сам важните решения в живота си и сам омесва както своето бъдеще, така и хляба за богинята Хеката.

По този начин комуникираме с несъзнатото в себе си и можем да трансформираме страховете в ресурс, лошото в добро, негативните преживявания в позитивни и се автопрограмираме за успех.


Нужно е да си осигурите следните материали

⇒ Съд за месене
⇒ 6 ч. чаши бяло брашно
⇒ 1 ч. чаша ръжено брашно
⇒ 2 супени лъжици ечемичено брашно
⇒ 1 супена лъжица зехтин
⇒ 1 супена лъжица мед
⇒ Сол, анасон на прах, захар, мая (кубче свежа или пакетче на прах), изворна вода и светена вода.
⇒ 3 църковни свещи


Кой е треньорът?

Зара Атанасова

Бях в труден период от живота си, когато разбрах за Наталия Кобилкина и нейната Академия за Победители. Именно благодарение на нея се отървах от всички свои страхове. Започнах интензивно да се занимавам с мисията на живота си, а именно предсказване на бъдещето. Карти Deste не са просто карти, те са живи карти. С тях виждаш какво идва и имаш възможност да го промениш, ако искаш… защото душите ни имат свободна воля за живота си. Както казва самата Катина Сербетоглу Сайбаджи Караману (магьосницата от Измир) „аз…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 1 видео – 30 мин

69лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Ритуал “Вечерята на Хеката””

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!