НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Маратон

Манифестирай

и ОТСЛАБВАЙ

сезон 4

Много искате да отслабнете, да сте в неотразима и перфектна форма за лятото и да се храните правилно с необходимите витамини и нутриенти?

Винаги сте искали да имате добре оформено и стегнато тяло и добър метаболизъм?

Преминали сте през неудачни опити, изпробвали сте всевъзможни програми, гладни диети и други екстремни способи да отслабнете бързо и после всичко се е връщало в изходна позиция?

Тренирате от много време, но не виждате резултати?

Аз съм персонален треньор и нутрициолог. Майка съм на три деца и винаги съм съумявала да поддържам прекрасна форма. Не се лишавам от храна, напротив, ям разнообразно и каквото си поискам. Метболизмът ми е много бърз. Ще Ви разкрия моята тайна с тази програма!

Виктория Спасова

Всеки маратон за отслабване е различен сезон с различно много добре обмислено и пресметнато меню и с различна тренировъчна програма с разнообразни тренировки.

За кого е?

Този маратон е подходящ за всеки, който иска да:

трайно отслабване

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?

4 вида меню

по избор с готови рецепти и изчислени калории за всяко ядене:

Ежедневни мотивации

+ утвърждения за отслабване

Седмична програма

с излагане на цели тренировки, които може да провеждате, където ви е удобно - вкъщи, в зала, на почивка.

Формула от диетолог-нутрициолог

Ще ви бъде дадена формула, с която да изчислите именно нужното количество прием на калории лично за вас.

Видео тренировъчна програма,

която може да изпълнявате, както в домашни условия, така и във фитнес зала.

Не отлагайте вашата трансформация "за по-късно" . Дошло е времето да реализирате вашите мечти в реалност без да гладувате и без изтощителни тренировки и то само за 21 дни.

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ?

Цена: 139 лв

Ако все още се колебаеш, опитай първата седмица БЕЗПЛАТНО!

Отзиви от предходните маратони “Манифестирай и Отслабвай 1”, “Секси тяло 2”, “Отслабване 3” с мен:

отзив от манифестирай и отслабвай
отзив от манифестирай и отслабвай

Много ми хареса маратона. Благодаря много за интересните и разнообразни тренировки, за вкусното и разнообразно меню както и за мотивацията! Ще продължавам с тренировките  и да подобрявам моите кулинарни способности за приготването на полезно и балансирано меню. Благодаря.

Вики, благодаря за невероятната работа, професионализъм и мотивация, която получих по време на маратона! За мен това е най-смислената инвестиция, която съм правила за външния си вид и здравето си. Надя

Благодаря най-вече за мотивацията, който получих, тъй като точно тя ми е липсвала в годините за постигане на трайни резултати. А страхотните ти рецепти бавно и постепенно се превръщат в меню за цялото семейство, децата станаха страхотни фенове на пълнозърнестата препечена филийка с моцарела и доматче и пуширано яйце 😃

Вики, хиляди благодарности за този маратон! Споделям напълно с Надя ” това е най-смислената инвестиция, която съм правила за външния си вид и здравето”. Аз имам още една седмица, но за сега резултатите за мен са страхотни: 3 свалени килограма (без никакво усещане за глад) и най-важното за мен – прилив на енергия и страхотно настроение. Упражненията са супер ефективни (въпреки че първите три дена ми бяха много трудни) и ще продължа да ги правя и след като приключа с хранителния режим. Поздрави, благодарности и ще очакам новите ти програми!😃

Здравейте Вики, 

Толкова много ми харесва този маратон! Безкрайни благодарности за труда Ви. Тренировка 15 беше супер! 

Маратона беше великолепен! Благодаря Вики, благодаря момичета!❤

Скъпа @VS Виктория,

Безкрайни благодарности за насоките, режима и упражненията!!! Продължавам и идните месеци, защото резултатът много си заслужава. Споделям снимки за доказателство.

Вики, благодаря от сърце за прекрасния маратон! Аз честно казано не вярвах, че ще мога да съм достатъчно дисциплинирана да спазвам диети и да правя упражнения. Но хранителния режим не го почувствах като диета, с изключение на няколко дни, в които чувствах глад, храната ми беше достатъчна. Тренировките също много ми харесаха, макар че правех 1 кръг за начинаещи и не мога все още да изпълнявам всички упражнения както трябва. Надявам се с времето да се подобря (smiley) Благодаря и на всички момичета за идеите и подкрепата през целия маратон! Весели празници на всички! ❤️

Благодаря ти! ❤️ Страхотни съвети, насоки и много ценна информация получих по време на този маратон!

Мотивиращ старт на новата година с прекрасни резултати, на които се радвам и това се усеща от всички околни. Продължавам още 2 месеца!!!

За Информация:

☏ За контакти тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg