НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Маратон "Най-добрата версия на живота ти"

Маратон “Най-добрата версия на живота ти”

(5 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

“Програмата е за тези, които искат да заживеят в най-добрия вариант на своята съдба“

За програмата:


Всекидневно правим избори и тези избори управляват живота ни. Има хора, които се учат от грешките си и в момент от своя живот достигат до успеха.

Защо да чакате?

Защо да преминашате през болката за да научите уроците си?

Защо да преживеете провал и да стигнете до успеха?

Защо да се разочаровате в любовта, за да стигнете до хармоничен брак?

Психологията използва методи и техники с които да преминете през процеса и да достигнете до успех и любов с лекота.

С помощта на препрограмирането и цифровата психология достигнах успехи, за които можех само да мечтая. Промених живота на своите клиенти и сега е твоят момент, защото заслужаваш всичко, за което мечтаеш.


За кого е този маратон?

• За тези, които искат да преработят своите травми от рода, които блокират парите, самочувствието, любовта и децата
• За тези, които искат да имат самочувствие и увереност в себе си
• За тези, които искат да разберат своето предназначение и да отворят път на изобилието
• За тези, които искат да разберат своя индивидуален „Код на живота“ според датата си на раждане
• За тези, които искат да живеят в най-добрата версия на своя живот


Какво ще правим?

Модул 1
• В първата ни среща ще се освободим от блокажите, които са пречка към нашите мечти. Ще разкрием коя травма от рода ни блокира и защо все още сме сшързани с нея.
• Повечето хора съжаляват родители и роднини, изпитват вина към тях или пазят истории за болки, семейни проклятия и тежки съдби. Точно това ви блокира и ще бъде преработено в срещата ни с продължителност от 3 часа.

Модул 2
• След като сме освободили пространство в подсъзнанието си и сме се освободили от болката и вината ще препрограмираме мислите си и ще си набавим усещане за ценност и самочувствие. То е основа за успехи, пари и любов.


Модул 3
• Третата ни среща ще бъде изцяло на тема реализация и пари. Ще си говорим за „кодът“ скрит в рожденната ни дата и как да го използшаме за реализацията си и за по-големи доходи. Ще ви дам и информция за кризата кочто предизвикваме в живота си според датата си на раждане. Завършваме срещата ни с отваряне каналите ни за пари.

Модул 4
• Четвъртата среща ще бъде на тема отношения. Ще си говорим за манипулацията. И как да имаме успех ако имаме връзка с манипулатор. Ще си говорим за енергията на партньора според датата на равдане и как да изгравдаме отношения с лекота. Ще преработим и темата за получаване от партньора.


Кой е треньорът?

Здравка Спасова

„Моята мисия е щастието на родителите и децата.“ По образование Здравка Спасова е магистър „Психолог на позитивизма“ и магистър „Филолог“. Сертифициран „Мотивиращ консултант“ и специалист „Позитивно родителство“ и майка. Член на европейска федерация на психологическите асоциации. Участвала в телевизионни предавания, автор на над 50 видео уроци за позитивно родителство и уебинари. Има две висши образования и е преминала множество обучения и тренинги за повишаване на квалификацията. Преминала над 120 часа консултации и курсове за личностно развитие. 

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

199лв.

На запис

Базов пакет

- 4 модула по 3 часа (общо 12 часа обучение)

- Цифрова психология и нейните тайни

- Работещи практики за препрограмиране на подсъзнанието

- Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

 

199лв.

КУПИ

Вип пакет

- само 10 места

- Всичко от Базов пакет

- 60 минути лична консултация с психолог Здравка Спасова ( стойност 149лв )

- Индивидуален цифров разбор на рожденната дата в писмен вид ( стойност 79лв )

- ИЗЧЕРПАН 

290лв.

Изчерпан

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

5 отзива за Маратон “Най-добрата версия на живота ти”

 1. И. К.

  Здравка промени живота ми. Точно когато имах нужда от помощ се появи тя и разбрах, че живота ми до сега е бил изпълнен с автоматични действия. Благодаря за знанията и промяната.

 2. В. И.

  Благодарна съм на Вселената, че ме срещна точно с теб. Ти си прекрасна и отдадена. Ти си първият човек, който иска промяната ми повече от самата мен дори.

 3. Е. С.

  Преди година мечтаех за семейство и ми се струваше само мечта. Само 4 месеца срещи с теб и получих предложение за брак. Благодаря ти, мила. Препоръчвам те на всеки и разказвам за теб.

 4. С. И.

  Здравка ти ме накара да вярвам в себе си. Ти се превърна в моята подкрепа и успях да променя мисленето си. Колкото и да оценявах майка ми съм живяла като нея. Благодаря ти за огромната промяна. Много си отдадена на работата си. Желая ти успехи.

 5. К. Д.

  Препоръчвам на всички теб. Много мои приятелки се записаха. Страхотна си и промяната е веднага след срещата. Наистина вълшебно.

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!