НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

принцеси

Онлайн курс: Принцеси – как да излезеш от модела на своите родители

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Заповядай в нашия приказен свят на ПРИНЦЕСИТЕ!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Научи каква е тайната на това да бъдеш Принцеса, как да получаваш любов, грижа, подаръци, подкрепа и как с лекота да ги задържиш след като ги получиш!

Ще заплитаме много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост.


За какво е това обучение?

Ти си родена като жена, принцеса, жрица, вълшебница и ако ти живееш през женската си енергия, всичко само ще идва при теб! Любов, грижа, подаръци, защита, подкрепа… ти просто отваряш ръцете и сърцето си и получаваш.

Обаче, ако не си даваш право да бъдеш жена и живееш през мъжката енергия, тогава нещата стават трудно! Тогава се бориш за оцеляване, работиш неуморно, сама си носиш тежките чанти и ядосано се питаш Къде са истинските, свестни мъже?

Понякога от трудности в детството, от нещастни връзки, от минал негативен опит твоята нежна душа на принцеса е много наранена и се крие под дебела жабешка кожа. А ти чакаш принца да дойде, да те целуне и да те спаси от всичко това.

Лошата новина е, че той няма да дойде, ако ти не спасиш самата себе си! Добрата новина е, че вече си изживяла доста болка и най-накрая си готова да извикаш на целия свят Искам да съм ЖЕНА! Искам да съм ПРИНЦЕСА! Време е да сложиш красивата рокля на своята женственост!


За кого е?

⇒ За тези, които искат да бъдат обожавани от любимия мъж, дори след много години брак
⇒ За тези, които искат да намерят правилния партньор и привлекат принца в живота си
⇒ За тези, които искат да подобрят социалния си живот и да работят за удоволствие, а не по принуда
⇒ За жените, които са готови да посрещнат чудесата на живота с отворено сърце и които искат да бъдат истински принцеси


Как ще протече?

Ще заплитаме много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост.

Важно! Има едно единствено условие – това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА или РОКЛЯ! ПОЛА или РОКЛЯ ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

Това е необходимо, за да можем да съберем женската ни сила и да я насочим с нашите намерения! Заедно ще завихряме нашата енергия и ще ставаме истински Принцеси! Подгответе си намерение и помислете какво чудо искате да Ви се случи след този курс и то ще се случи!


Принцесата живее своя живот и спира да повтаря моделите на своите родители. Тя е свободна и живее чрез своето сърце и нещата й се случват с лекота.
Тя умее да получава и да бъде в потока.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Важно! Има едно единствено условие – това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА/РОКЛЯ! ПОЛА/РОКЛЯ ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

 

120лв.

На запис

Принцеси Част 1

  • 1 видео - 1 час и 2 мин

120лв.

КУПИ

Принцеси Част 1 + Принцеси Част 2

  • 2 видеа - 2 часа и 55 мин

240лв.

КУПИ
тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Принцеси – как да излезеш от модела на своите родители”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!