Онлайн запис

Онлайн курс: Принцеси - как да излезеш от модела на своите родители

Научи каква е тайната на това да бъдеш Принцеса, как да получаваш любов, грижа, подаръци, подкрепа и как с лекота да ги задържиш след като ги получиш!

Ще заплитаме много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост.

Водещ: >
Купи

Заповядай в нашия приказен свят на ПРИНЦЕСИТЕ!

Ти си родена като жена, принцеса, жрица, вълшебница и ако ти живееш през женската си енергия, всичко само ще идва при теб! Любов, грижа, подаръци, защита, подкрепа... ти просто отваряш ръцете и сърцето си и получаваш.

Обаче, ако не си даваш право да бъдеш жена и живееш през мъжката енергия, тогава нещата стават трудно! Тогава се бориш за оцеляване, работиш неуморно, сама си носиш тежките чанти и ядосано се питаш Къде са истинските, свестни мъже?

Понякога от трудности в детството, от нещастни връзки, от минал негативен опит твоята нежна душа на принцеса е много наранена и се крие под дебела жабешка кожа. А ти чакаш принца да дойде, да те целуне и да те спаси от всичко това.

Лошата новина е, че той няма да дойде, ако ти не спасиш самата себе си! Добрата новина е, че вече си изживяла доста болка и най-накрая си готова да извикаш на целия свят Искам да съм ЖЕНА! Искам да съм ПРИНЦЕСА! Време е да сложиш красивата рокля на своята женственост!
- За тези, които искат да бъдат обожавани от любимия мъж, дори след много години брак
- За тези, които искат да намерят правилния партньор и привлекат принца в живота си
- За тези, които искат да подобрят социалния си живот и да работят за удоволствие, а не по принуда
- За жените, които са готови да посрещнат чудесата на живота с отворено сърце и които искат да бъдат истински принцеси
Ще заплитаме много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост.

Важно! Има едно единствено условие - това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА или РОКЛЯ! ПОЛА или РОКЛЯ ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

Това е необходимо, за да можем да съберем женската ни сила и да я насочим с нашите намерения! Заедно ще завихряме нашата енергия и ще ставаме истински Принцеси! Подгответе си намерение и помислете какво чудо искате да Ви се случи след този курс и то ще се случи!

Споделяне

Принцесата живее своя живот и спира да повтаря моделите на своите родители. Тя е свободна и живее чрез своето сърце и нещата й се случват с лекота.
Тя умее да получава и да бъде в потока.

Важно! Има едно единствено условие - това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА/РОКЛЯ! ПОЛА/РОКЛЯ ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

Изчистване

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне