НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Свекърва

Онлайн курс: Свекървата – запознай се с нашите

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

В края на програмата ще оставя време за въпроси и отговори от вас. Гарантирам, че тази програма е ключът към семейната хармония в дългосрочен план.

Това е идеално за вас, защото:


Всяка връзка стига до момент, в който трябва да се срещнете със свекървата. Дали ще ви хареса? Ще я харесате ли вие? Ще изградите ли връзка или това ще е началото на семейна вражда? Изпадате в паника и сте объркана! Какво ще направите?

Повярвайте ми, не е нужно да се притеснявате. След много, много години работа като семеен терапевт и психолог знам, че съм разбила кода на успешното общуване със свекърите. И ще го споделя с вас по време на този двучасов майсторски клас. След като научите моите тайни съвети и техники, никога повече няма да се паникьосвате! Ще знаете, че ще бъдете харесвани и обичани както от свекървата, така и от партньора ви.


Добре дошли в тази програма и:

1. Научете как да се обличате и да се държите с майка му, особено когато я срещнете за първи път.
2. Трикове как да бъдете харесвани от свекървата си в дългосрочен план.
3. Разберете как да изградите отношения на уважение, като същевременно намалите влиянието на свекървата върху партньора ви.


Какво ще научите?

По време на този майсторски клас ще научите как да подхождате към отношенията си със свекърите, да ги печелите на ваша страна и да поставяте с уважение граници. Ще прегледам всичко, свързано с първата ви среща със свекърите и след това ще продължим с някои ефективни стратегии за ограничаване на тяхното влияние върху връзката ви. До края на тази програма ще научите това, което никой не ви казва за срещите с вашите свекъри, включително:


– Какво трябва да научите за свекърите си от партньора си, преди да ги срещнете.
– Как да подходите към свекърва си, ако сте много различни една от друга.
– Какво да носите, когато за първи път посещавате свекърите си.
– Какви дрехи да носите и как да се гримирате.
– По какви теми да говорите и какви теми да избягвате.
– Какви въпроси да зададете и какви отговори да подготвите.
– Как да хвалите партньора си, за да спечелите одобрението на родителите му.
– Как да поставите граници и да ограничите влиянието на свекървата върху връзката ви.


Защо тази програма е за вас?

Въпреки че може да го отричаме, родителите влияят върху избора ни на романтични партньори и по този начин върху нашите взаимоотношения. Погрешно вярваме, че можем да ги спечелим, като просто бъдем себе си. Това не е така. Има неща, които можем и не можем да правим. Има теми, които трябва и не трябва да отваряме. Разбира се, има и неща, които трябва да правим съзнателно, като част от нашия заговор да станем харесвани и да предотвратим семейни проблеми по-късно.
Тази програма е за всеки, който се бори да се срещне със свекърите, да ги хареса и да намери баланса между приятелските отношения и независимост. Това е и за онези от вас, които имат доминиращи свекърви и се борят да освободят партньорите си от хватката им. Това е вашият шанс да установите правилната връзка с родителите на партньора си и да си осигурите гладко плаване оттам насетне!


Какво ще правим?

В продължение на два часа ще разгледаме всеки аспект от отношенията ви със свекърите. Не само ще разгледаме първата ви среща с тях, но и ще се съсредоточим върху влиянието, което родителите оказват върху взаимоотношенията на децата си. Ще обясня как нашите семейства (повече или по-малко) предопределят нашите романтични връзки и типовете хора, към които се чувстваме привлечени. Освен това ще ви науча какво точно да правите, ако имате проблеми със свекърите.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

2-часов майсторски клас!

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

129лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Свекървата – запознай се с нашите”

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!