НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн курс: Женското поле. Как да имаш успешен брак

Оценка: 5.00 / 5

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Как да създадеш правилното поле за щастливо семейство и да имаш реализиран мъж?

Има един закон в нашата Aкадемия – водим теми, в които ние самите се чувстваме успешни. Скоро се приместих в друга държава и на 100% съм последвала моя мъж – и физически, и духовно – и виждам как това дава резултати.

Работя с тема женско поле и се изненадвам как това прави щастлива мен самата и ми дава едно усещане за щастие, как моят мъж се развива с огромна сила и детето ни също е щастливо и обичано.


Какво е женско поле?

Искам да науча жените да създават правилно женско поле, в което те самите като жени да са здрави и щастливи, да привличат прекрасен партньор и да отварят своето сърце с него. В полето идват деца или, ако вече ги има от предишни бракове, те разцъфват и стават все по-красиви и талантливи.

Ако женското поле е пълно с любов и отдаденост, твоят мъж те боготвори и се развива, работи и прави всичко по силите му да ти даде живота, за който ти мечтаеш.

Женcкото поле е свързано с конкретни ценности, знания, навици и поведение което води до щастливи отношения. Тези неща ние ще учим в рамките на семинара.

Ако ти създаваш правилно своето поле, твоята работа няма да е работа, а творчество. Твоят брак, няма да е съпътстван с трудности, а с истинска близост, нежност и партньорство. Децата няма да са тежест, а радост и лекота.


За кого е?

За кой е този семинар?
⇒ За жените, които имат проблеми в отношенията с другия пол
⇒ За жените, които не привличат или привличат патологични мъже
⇒ За жените, готови за промяна и е важно да се откажеш от неработащи модели
⇒ За желаещи да забременеят и да имат деца
⇒ За искащи да живеят чрез сърцето си
⇒ За жени, които искат да имат реализиран, силен и успешен партньор до себе си


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Запис, валиден 90 дни
  • 1 видео – 2 часа и 5 мин

120лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Женското поле. Как да имаш успешен брак”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!