Онлайн курс: Йога за бременни

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Една невероятно полезна, изключително лесна и достъпна за всеки комбинация от ефективни йога-упражнения.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Kомбинация от ефективни йога-упражнения, която може да се практикува от всяка жена. Oт такава с изключително добра физическа подготовка до представителки на нежния пол, които не са особено редовни в упражненията и тренировките.


Какво ще научиш?

Бъдещите майки, като повлияе благоприятно укрепването на врата, гръбначния стълб, кръста, както и да подобрят цялостната осанка и външен вид. Сред преимуществата, които получавате, сдобивайки се с комплекса, са засилване и укрепване на мускулатурата, една естествена настройка към промените, които тялото ще понесе през 9-месечния период на износване на плода, както и последвалото след него възстановяване.


Какво още?

Ще подпомогнете кръвообращението, лимфотока и органите, намиращи се в малкия таз. Наред с това ще избегнете появата на така досадните, нелицеприятни и опасни разширени вени. Няма да допуснете дискомфорт от хемороиди, отоци и лимфен застой.


Как ще ви помогне?

Когато започнете да прилагате на практика упражненията, включени във видето, ще усетите цялостна лекота, балансирана енергия, хармоничност и синхроничност между околния свят и вътрешното Ви състояние.


Кой е треньорът?

Лична: Албена Коралиева

Магистър по международна търговия. Мениджър в една от най-големите корпорации в България, сертифициран йога инструктор /Kawaliadhama India/, цветотерапевт. „По пътя на кариерното си израстване се бях уморила, изтощила, бях загубила своята женственост и респективно – себе си. Поех по пътя на своята трансформация , заминах за Индия. Озовах се в най – древния университет в света по йога и спиритуални науки“.  Там се докоснах до древната мъдрост, която адаптирам в „модерния свят” и животът ми коренно се промени. Тази мъдрост искам да споделя с Вас!…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Истински лукс за сетивата и бебчето! Не проускайте да си го дарите!

  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
  • 1 видео – 1 час

 

69лв.

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Онлайн курс: Йога за бременни”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!