Онлайн запис

Онлайн курс: Йога за бременни

Kомбинация от ефективни йога-упражнения, която може да се практикува от всяка жена. Oт такава с изключително добра физическа подготовка до представителки на нежния пол, които не са особено редовни в упражненията и тренировките. Споделяне

Водещ: >
Купи

Една невероятно полезна, изключително лесна и достъпна за всеки комбинация от ефективни йога-упражнения.

бъдещите майки, като повлияе благоприятно укрепването на врата, гръбначния стълб, кръста, както и да подобрят цялостната осанка и външен вид. Сред преимуществата, които получавате, сдобивайки се с комплекса, са засилване и укрепване на мускулатурата, една естествена настройка към промените, които тялото ще понесе през 9-месечния период на износване на плода, както и последвалото след него възстановяване.
Ще подпомогнете кръвообращението, лимфотока и органите, намиращи се в малкия таз. Наред с това ще избегнете появата на така досадните, нелицеприятни и опасни разширени вени. Няма да допуснете дискомфорт от хемороиди, отоци и лимфен застой.

Kомбинация от ефективни йога-упражнения, която може да се практикува от всяка жена. Oт такава с изключително добра физическа подготовка до представителки на нежния пол, които не са особено редовни в упражненията и тренировките.

Споделяне

Как ще ви помогне?

Когато започнете да прилагате на практика упражненията, включени във видето, ще усетите цялостна лекота, балансирана енергия, хармоничност и синхроничност между околния свят и вътрешното Ви състояние.

Истински лукс за сетивата и бебчето! Не проускайте да си го дарите!

Цена: 69лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне