НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Безплатно! Лекуване на травми

Оценка: 5.00 / 5

Това ще бъде една възможност за жените да възвърнат своята чувственост, духовност и сексуалност.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Заедно с Рупда ще говорим на тема соматично лечение. Този разговор е предназначен специално за жени и е особено полезен за онези, които са претърпели физическо, емоционално или сексуално насилие, за да се научат как да бъдат в тялото си.


За какво ще говорим?

– Рупда ще ви помогне да разберете как се задържа травмата в телата ни и ще ви покаже начини за работа по основни проблеми като себеуважението.
– Това ще ви помогне отново да се почувствате истински сигурни във връзката си и особено в интимни моменти.
– Тя ще ви посъветва относно инструментите, опита и знанията, които трябва да приложите в ежедневния си живот, за да се почувствате отново силни и свободни.
– Ще говорим за граници, доверие, приемане, състрадание и смелостта да обичаш с отворено сърце.


Кой е треньорът?

Рупда

Рупда е живяла в Европа, Индия, САЩ и Австралия. Днес тя работи с хора по целия свят в областта на съзнателно лидерство, само-ръководство и саморазвитие. Тя е прекарала повече от 45 години, посветени на съзнателен път, внасяйки своите знания, инструменти и техники чрез работата, която предлага. Тя е завладяла сърцата на много влиятелни хора през годините, чрез въздействащия си подход към работата с хора. Нейното чувство за присъствие и чувство за хумор внасят както лекота, така и дълбочина в начина, по който работи индивидуално, а…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Лекцията ще завърши с мощна медитация, която ще ви помогне да въплатите преживяването, да се свържете отново със себе си и да си възвърнете радостта от живота.

0лв.

Онлайн запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!