НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Муза за милионери

Безплатен уебинар «Муза за милионери»

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Ще е горещо и много интересно!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Карина Сафарова Рудева е известен модел, има я на много корици на световни списания, коуч, мотиватор… според Лондонско списание е Кралица на коучинга.

Ще има ексклузивно интервю и среща с нея! (уебинар на руски с превод)


Какво ще научим?

Скоро срещнах много интересна жена, нейната професия е Муза за милионери. Тя помага на съпругите на Лондонски милионери и шейхове.
Тя е известен модел, има я на много корици на световни списания, коуч, мотиватор, според Лондонско списание е Кралица на коучинга.
Ще има ексклузивно интервю и среща с нея.

Тя ще разкаже какво и помогна да успее, как да вдъхновим своите мъже за подвизи, какво и помогна да промени живота си и препрограмира съзнанието си.

Ще е горещо и много интересно! Очаквам ви!


Кой е треньорът?

Карина Сафарова Рудева

Коуч на милионери, жени на олигарси и шейхини. Карина не само ще ви помогне да постигнете живота на своите мечти, но и ще отвори нови врати, предоставяйки всички инструменти, от които се нуждаете, за да останете там завинаги! Карина е започнала кариерата си като спортен треньор в Лондон и се занимава с коучинг последните 7 години. Провежда повече от 2000 успешни часове по коучинг образование в Лондон: Мода и Нутрициология. Тя претърпява огромна трансформация сама и сега на 38-годишна възраст публикува първата си мотивационна книга…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ще получите отговори на въпросите си! Очаквам ви!

0лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!