НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Потребности

Безплатен уебинар Мащаб на нуждите (Пирамида на потребностите)

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Едни хора прекарват целия си живот в оцеляване. Те влагат енергията, времето и усилията си в това да осигуряват своите базови потребности – храна, дом, сигурност, принадлежност. Погледнато така ще кажете, че всеки човек първо трябва да се погрижи именно за това. И ще се съглася с вас, но само отчасти. Защото истината е, че тези потребности с времето се превръщат в бариера, която ни пречи да постигнем развитие и мащаб в живота. Това е така наречената зона на комфорт.


Какво имам предвид:

⇒ Много хора обичат да се затрупват с храна, от която често после хвърлят. Например, виждате плодове на промоция и вместо да вземете един килограм – взимате пет (нали е на промоция), но половината се развалят, докато семейството ви ги изяде. Или обичате да угаждате на стомаха си и в магазина купувате всичко, което ви хване окото, а после често преяждате или отново хвърляте.


⇒ Домът не е само подслон, но и уютно пристанище, където се чувствате в свои води и в безопасност. Затова и много хора се страхуват да се преместят, да продадат имота си и да купят друг, или пък с парите да инвестират в бизнес. Защото губят познатото и защитата си. Ами ако другият имот има проблем, за който не зная? Ако в другия град/държава не се чувствам добре? Ако бизнесът се провали?


⇒ Не смеете да смените работата си, макар да не сте доволни – работите я от години и е сигурно, познато. А и ако на другата ви съкратят или има други проблеми… Или не смеете да рискувате и да последвате своя мечта, защото отново – работата е сигурна.
⇒ Връзката ви е нещастна и пълна с проблеми, но вие продължавате да стоите в нея. Защото се страхувате да бъдете сами, страхувате се дали ще намерите друг партньор, дали няма да останете без семейство, т.е. вие се страхувате, че няма да имате принадлежност.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Ако искате да излезете от кръга на оцеляване и да заживеете с мащаб.

Ако търсите растеж, свобода и удовлетвореност.

То тогава заповядайте на този БЕЗПЛАТЕН уебинар и разберете как да преориентирате своите потребности, така че те да не са бариера, а въже, което да ви дърпа напред!

Original price was: 20лв..Current price is: 0лв..

На запис

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Безплатен уебинар Мащаб на нуждите (Пирамида на потребностите)”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!