НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

и ТИ МОЖЕШ, МОМИЧЕ

и ТИ МОЖЕШ,

МОМИЧЕ!

Историята, която ще промени живота ти!

За кого е подходяща книгата?

Книгата е подходяща за жени, които търсят трансформация в живота си, за тези които търсят вдъхновение и мотивация, за тези, които искат да живеят осъзнато и да реализират целите си.

Какво ще научим от нея?

От книгата ще научите главно да живеете осъзнато, да бъдете силни и уверени, да реализирате целите си. Ще разберете как да промените живота си с ясни стъпки, как да се справяте в трудни ситуации и как да живеете с лекота.

Защо е написана?

Чрез работата си със Зара, клиентите ѝ създадоха щастливи връзки и успешни бизнеси. Те винаги се изумявали от нейните съвети и как бързо и лесно намирали решения на техните проблеми и цели.

За авторката
Зара Атанасова е специалист в областта на личностните връзки, с необичайна биография, белязана от безброй трудности, лишения, ала също и прекрасни събития и върхове.

Чували ли сте за жена частен детектив?

Представяме ви първата жена частен детектив в България – Зара Атанасова. Покрай стотиците случаи и динамика на работата, с които се сблъсква в детективската си практика, Зара учи и надгражда познанията си в областта на психологическото развитие – днес, освен частен детектив, тя е личен консултант, нумеролог и терапевт.
Зара Атанасова

Защо да изберете книгата на Зара Атанасова?

Зара е автентична и работи по свой авторски метод

Има 15 г. практика в сферата на личното развитие и консултациите

Имала е агенция, като частен детектив, където успяла да види жени, които стигнаха дъното

Именно поради тази причина, умее да подкрепя и мотивира жени, които са в трудна ситуация

Зара има над 500 ч. кундалини йога в Ришикеш, Индия

200 ч. мултифункционална йога в Бали

Хората, които не показват истинската си същност, са комплексирани и всеки може да забележи фалшивата им актьорска игра. Обикновено те винаги са отхвърляни и това е напълно обяснимо. Никой не желае в обкръжението си човек с маска. Такова поведение изпива цялата енергия и не води до нищо конструктивно в живота.

Отзиви от клиенти:

Сирма Добрева
Прочетете повече
Прекрасна книга, горещо я препоръчвам на читатели, които търсят мотивация и стремеж към личностно развитие и просперитет. Прочетох я на един дъх.
Ваня Котушева
Прочетете повече
Книгата е вдъхновяваща като теб! Благодаря ти, че те има, че помагаш и вдъхновяваш толкова много хора, включително и мен!
Алекс Каменова
Прочетете повече
Само няколко консултации със Зара бяха достатъчни, за да променя живота си из основи! Благодарение на нейните знания, подход и насоки, осъзнах истинския си потенциал. Създадох успешен брак, собственик съм на бизнес, който ме прави много щастлива и не спирам да реализирам мечтите си.
Mary Koleva Comerce
Прочетете повече
Благодарна съм на Зара за всички нейни напътствия във нашите консултации. Мъдростта, която носи в себе си е толкова истинска и неподправена. Нейната книга е истински вдъхновителен пътеводител .
Х. С.
Прочетете повече
Поздравления за книгата! Много ми хареса и ми помогна да проумея много нещо. Адмирации за историите, които си споделила. Личи си, че си много борбена жена и именно твоят опит ми покза, че и аз мога да получа много!
И. В.
Прочетете повече
Книгата е бижу! Без съмнения ще я препрочитам често, защото тя ми показа, че аз мога да постигна много и каквито и трудности да са ми на пътя всичко, което трябва да направя е да погледна вътре в себе си, защото аз съм силна и борбена жена. Прекрасна си! Както винаги естествена и истинска. С тази книга плаках, смях се и изживях всички твои трудни и хубави моменти. Благодаря!
Предишна
Следваща
И ТИ МОЖЕШ, МОМИЧЕ
и ТИ МОЖЕШ, МОМИЧЕ

29лв

След като поръчате, ще се свържем с вас за детайли по доставката.

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg