Зара Атанасова

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Зара Атанасова

Бях в труден период от живота си, когато разбрах за Наталия Кобилкина и нейната Академия за Победители. Именно благодарение на нея се отървах от всички свои страхове. Започнах интензивно да се занимавам с мисията на живота си, а именно предсказване на бъдещето.
Карти Deste не са просто карти, те са живи карти.

С тях виждаш какво идва и имаш възможност да го промениш, ако искаш… защото душите ни имат свободна воля за живота си. Както казва самата Катина Сербетоглу Сайбаджи Караману (магьосницата от Измир) „аз искам да знам, точно така ще бъда подготвена за всяка ситуация и ще мога да я променя, ако се налага да избегна злото“. Deste не само предсказват бъдещето, но и дават своя съвет. Радвам се, че след мен хората се чувстват уверени и знаят как да постъпят и съм много щастлива, когато ми звънят и ми казват „сядаш ли на стола, ако знаеш какво ще се случи…“
Днес имам още една мечта и тя е да помагам и на българите по света. Веднъж знаейки какво ги очаква, силата в тях ще се активира и те ще имат пълен контрол над живота си.
Светът е красив, енергиите също! Доверете ми се!

  • Годишно гледане на карти – Промо цена – 180лв, след това 360лв. Цената включва гледане за 2020 година за всеки месец и всяка седмица по отделно + БОНУС 2 въпроса.
  • Карти Десте – 30мин/ 120лв 60лв.
  • Нумерология – 30мин/ 120лв 60лв.
  • Тета лечение – 40мин/ 120лв 60лв.
  • Пакет: Карти Десте, Нумерология и Тета лечение – 60мин/ 240лв 120лв.

След предварително платена сума и изпратено платежно се фиксира удобен и за двете страни час!