НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

☏ За контакти | тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

МАРАТОН

ГЕЙШИ 2

Ако Гейши 1 е фундамент, то Гейши 2 е стабилна основа как да се научим
сами на себе си да бъдем терапевти и да разберем причините за нашите травми. 

Ще ви дам ясно обяснение:

Откъде идват проблемите и как да излезем от омагъосания кръг и повтарящите се ситуации?

Как да ти поникнат крила и да полетиш с лекота?

Как да разбереш кой си ти и да откриеш своята вътрешна сила и ресурси?

Маратонът е подходящ за хората, които искат да:

Излекуват своето вътрешно дете и да създадат място за щастие и радост.

Подсилят своя вътрешен възрастен и да имат повече пари в живота си.

Станат психически зрели хора, осъзнати за своите истински желания.

Какво ще правим?

Гейши 2 дава дълбочина в опознаването на самия себе си и преоткрива вътрешните ресурси, за които дори не сте подозирали, че притежавате.

Вижте обратните връзки от обучението:

П. Т.
Прочетете повече
Здравей, Наталия🌸 Била съм на всички “Гейши” на живо😊 Животът ми се промени напълно във всички аспекти, към много по-добро😊 Намерих мисията си - работя с лекота и любов, доходите ми се покачиха 10 пъти, със съпругът ми сме в прекрасни отношения( а преди Гейши исках да се разделяме, добре, че те послушах да изчакам 100дни❤️), и децата ни са по-щастливи,с родителите ми и сестра ми заздравихме още повече отношенията ни, мирогледа ми се промени, много и само положителни неща💫 Благодаря ти, Натали от ❤️ . Всичко това нямаше да ми се случи, ако не беше ти. Никога няма да забравя как в най-трудния момент в живота ми се помолих на господ и той ми прати теб и “Гейши” ❤️ Благодаря
Ина Попова
Прочетете повече
Отново положително и страхотно! Благодаря на Наталия и целия екип! На първо място осъзнах, че съм 0 (нула). Осъзнах, че детето в мен е единственото, което чувам, а после идва неудовлетворението от възрастния Аз, който е в бездействие. Трябва да развия своя възрастен, чрез Воля, последователност и много действия. Да не се лъжа. Да опознавам себе си, като наблюдавам хората около мен, които ме дразнят, защото реакцията ми означава, че тази сянка живее в мен. Да наблюдавам, кога и как обезценявам/завиждам. Да вярвам в себе си, да си позволявам и разрешавам и разширявам себе си. И всичко това в практика и действия.
Валерия Калдръмова
Прочетете повече
Опознах себе си, спрях да се обиждам на хората и започнах да приемам по-спокойно особеностите в характера на другите хора, приемайки, че това е резултат от техните детски травми.
Анита Филева
Прочетете повече
Положителна промяна. Подобрих отношения с майка, подобрих отношение към себе си и бъдещи партньори.
Бояна Русева
Прочетете повече
Открих нови неща, над които трябва да работя върху себе си. И имам надежда, че е възможно да се наредят нещата. По-лесно приемам баща си и майка си и някак си ми олекна.
Елена Аломар
Прочетете повече
Помогна ми да осъзная за себе си важни издълбоки неща, които трите ми многоседмични ходения по психолози не ми бяха показали. Възнамерявам да използвам това познание, за да предприема дългоотлагани нови професионални начинания. Много съм благодарна на Наталия и ще се включа и в други обучения.
Галя Мийкова
Прочетете повече
Обучението е перфектно, предвид ниската цена и респективно адаптирането на маратона към широка аудитория.
Роси Михайлова
Прочетете повече
- Когато написах три неща, в които мога да израстна, кариерата ми на съдия по наказателни дела и стъпките, които мога да направя зависеха от това кога ще се освободят места, за да се преместя от граждански за наказателен съдия. Още на следващия ден ми се обадиха, че има свободно място и ще се тегли жребий от желаещите за него... И се падна на мен! Беше много късметлийски и ми даде възможност да следвам вече написаните стъпки. След това приятелка ми каза как се възхищава на баланса, които имам между успешни кариера, личен живот и удоволствия. Така мисля, че съм постигнала съветите от маратона. Отделно подхождах доста емоционално, а сега отново съм спокойна, удовлетворена и в хармония. Маратонът отчитам като полезен и зареждащ с енергия, за което благодаря ☺️
Красимира Гергева
Прочетете повече
След Гейши 2 мога да кажа, че се чувствам още по-осъзната, с ясна насока върху какво имам още да работя. Определено пораснала.
Елеонора
Прочетете повече
- Научих и си дадох отговор на някой въпроси. Преди маратона мислех че нямам път на пред Бях замръзнала и карах на авто-пилот. Сега имам нови цели ,ще се опитам този път да бъда по постоянна. Да обичам повече себе си. Благодаря ти Наталия!
Анилесев Христова
Прочетете повече
Казваха ми, че ще има разлика в живота ми след “Гейши 1 и 2”… не вярвах! Обачееее… има! Има! Има! На всички невярващи като мен, пожелавам да си позволят лукса да минат през това торнадо, което ти дава много отговори! Благодаря на Наталия, много я харесвам и следя, но не очаквах такава промяна! Имаше болка, не отричам, но бях предупредена за това, поех риска и съм доволна! Сега вече мисля, че са ми необходими още няколко семинара 😁 като синергия, чистене на травми… изведнъж огладняваш за информация! И когато знаеш, че има кой да ти даде адекватен отговор, започваш да се възползваш! Благодаря! Благодаря! Благодаря!❤️ Невероятни сте!
Йоанна
Прочетете повече
Взела съм няколко от курсовете Ви. Не знам кой имаше най-силно влияние, но сега единствената ми зависимост е към лекотата в живота ми. Това чувство микс на удовлетворение, пълнота, безгрижност, вълнение, обширност, сила, любов и благодарност са ме обляли от известен период. Чух толкова много неща които ме доведоха до “Аха” момент. Мирогледа ми се промени изначално, и предпочитам новия, по-леко ми е.
Елза Бързева
Прочетете повече
В съвкупност с предишните маратони, които правих при Наталия мога да кажа категорично, че много ми помогнаха. От доста време работя върху себе си с няколко терапевта, но начина по който работи Наталия за мен е много по достъпен и разбираем. Отдавам тези бързи резултати точно на подхода, който има. Благодаря на целия екип на Наталия и си пожелавам да продължавате да правите всичко със същата страст, защото всички имаме нужда от такива хора като Вас. Огромна благодарност още веднъж ❤🙏
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Уникално! Истинско щастие за вътрешното ми дете, изграждане на възрастния, невероятно! Обожавам този семинар 💕💕💕
Цветомира Митева
Прочетете повече
Благодаря за вдъхновението и за позитивната енергия! Успех в създаването на още чудеса! ❤️
Вера Н.
Прочетете повече
Предложих на моя Творец да се оженим след 13 годишно съжителство и 2 деца и вече имаме 3 дни до подписването!
Предишна
Следваща
Обратни връзки Гейши 2
Гейши - Щастлива Жена

Цена: 

199 лв.

пакет гейши

Цена: 500 лв

Колебаеш се дали този маратон е подходящ за теб? Заповядай на първата лекция от него напълно БЕЗПЛАТНО и прецени сама!

Contact

За Информация:

  ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg