НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Сен Тропе! Индивидуални консултации с Наталия Кобилкина

Оценка: 5.00 / 5
27/05/2024 ~ 10:00 - 18:00
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 60 лв., а при теб цената е 685 лв. Защо има такава огромна разлика?”

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай”. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последният път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.


Какво Ви гарантирам?

⇒ Да посветя това време само на Вас и да бъда във Ваша служба.
⇒ Да съм искрена с Вас и да Ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори Вие самите ще признаете, но точно това ще Ви излекува от болката.
⇒ Ще има болка и много сълзи – често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да Ви натисна, така че болката, която стои с години във Вас, да излезе и да си тръгнете свободен.
⇒ След консултацията ще се чувствате объркани на моменти, понякога окуражени, но със сигурност много различни. Ще виждате нов път пред себе си.
⇒ Конфиденциалност – никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за Вас.


Какво правя?

Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви.
Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.


С какви проблеми работим?

⇒ Защо нямам мъж и как да го привлека?
⇒ Как да открия своята мисия?
⇒ Как да върна мъжа след изневяра?
⇒ Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
⇒ Всякакви проблеми, свързани със секса и отношенията
⇒ Всички видове кризи
⇒ Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
⇒ Живот след раждане, живот след аборт
⇒ И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
⇒ Ще помогна да намерите отговора на въпроса Защо и какво да правя с това? Как да продължа?.
⇒ Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

С подарък – Онлайн курс – “Допаминова жена или Жена-Слънце”.

  • Само 6 човека

685лв.

Сен Тропе!

27/05/2024
10:00 - 18:00

За Информация: Катя Барбе | katchashka@gmail.com

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Сен Тропе! Индивидуални консултации с Наталия Кобилкина”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!