НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Наталия

Париж Безплатно! Как да имаш живота на своите мечти

Оценка: 5.00 / 5
30/05/2024 ~ 18:00 - 19:00
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


За кого е ?

⇒ Помниш ли, когато беше малко момиче?

⇒ Когато светът беше пред теб и чакаше да го завладееш?

⇒ Когато знаеше, че твоите възможности са неограничени и никой не можеше да те убеди в обратното?

⇒ Помниш ли, че тогава не се страхуваше да мечтаеш…оо, не, тогава мечтаеше по-смело от всякога.

Кажи ми, какво се случи с това момиче и нейните мечти? Порасна, ще кажеш. Нека ти кажа нещо за порасването – това е тъпо! Най-тъпото нещо, което може да се случи на едно дете! Като деца сме толкова смели и силни, но идва един момент, в който започваме все по-често да чуваме Няма ли вече да пораснеш? Стига с тези детски глупости Излез от света на приказките и ела в РЕАЛНОСТТА И ти дойде в реалността и…порасна.


Но нека се запитаме:

– какво е реалността и най-вече, чия реалност е това? Нека ти кажа нещо, скъпа, аз израснах в много бедно семейство. Живеехме в много малък, тесен апартамент и мама и татко далеч нямаха пари, за да ни глезят. Това беше тяхната реалност, това беше и моята реалност. Но аз нямаше да оставя нещата така, защото имах своите мечти. И ги последвах. Подгоних ги здраво. И сега моята реалност е друга. Та, ето ти истината за реалностите – всеки човек живее в собствения си свят, буквално, и всеки човек е тук, за да създаде своята реалност СПОРЕД МЕЧТИТЕ СИ!


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

  • Щом четеш тези редове, значи споменът за мечтата ти се е събудил.

Original price was: 50лв..Current price is: 0лв..

Париж!

30/05/2024
18:00 - 19:00

За Информация: Катя Барбе | katchashka@gmail.com

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Париж Безплатно! Как да имаш живота на своите мечти”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!