VIP Предстоящи Уебинари
Онлайн в Zoom
22 Яну 2022 @ 10:00-17:00

Онлайн : Гейши 1 - Щастлива Жена - Групов формат

Научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, и как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции.

Водещ: >
Купи

Вземи своето място сега!

Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.
Не е тайна, че ние живеем в мъжки свят, където жената често е принудена да бъда силна, да се бори, за да постига своите цели и да има успех в работен план. Това е една от причините ние да губим своята енергия и връзка с женското АЗ. Заедно с това ние губим способността да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина е, че истинската жена успява, без да се бори като използва само своята женска сила!

Истинската жена е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни, и проявяват мъжките си качества.
Основният критерий, че ти си истинска жена, е да можеш да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор.

Споделяне

Какво ще научите в това обучение?

Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена. Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката? Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея? Как да откриеш истинската жена в себе си? Балансът между женската и мъжката енергия Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална). Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си. Стратегия как да получиш покана за брак. Техника Получаване на подаръци.

Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов в твоя живот. Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен. Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страховете и комплексите. Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов. Ограничаващи убеждения, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Как да станеш богиня за любимия си човек?

Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си. Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш. Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

Изкуството на масажа (важи само за дневни групи)

Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката заземяване, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

Групов формат до 50 души. Цена за единичен билет - 199 лв, Цена в пакт с Гейши 2 групов формат - 300 лв. Двоен билет за 2 човека за Пакет Гейши 1 + Гейши 2 групов формат - 500лв

Изчистване

За информация: тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Споделяне