НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

21 дневно предизвикателство

Овладей силата на

манифестирането

16 декември – 5 януари
Превърни се в Мастър Манифестор

Представете си способността да създавате картини толкова ясни и мощни, че стават реалност, знаейки как да оформяте времето и пространството според вашите желания. И да изпитвате абсолютно удоволствие и свобода във всеки момент, защото сте основният архитект на своя собствен живот.

Предлагаме ви уникална система за манифестиране на желания във всяка сфера на живота - любов, пари, кариера и други.

Ключът към тази система се крие в това, как тя пробужда петте съществени супер сили дремещи вътре във вас, благодарение на които вие ще се превърнете в мастър манифестатор.

Мощно визуализиране

Мощно визуализиране

Вашата способност да проникнете през мъглявината, да се свържете с желанията на душата си, да ги видите с абсолютна яснота и да ги пренесете във вашата реалност.

Разширение

Разширение

Действието на разширяване на вашия енергиен капацитет и създаване на пространство, в което да поканите най-големите си желания и мечти.

Преодоляване

Преодоляване

Способността да определяте и приемате личните си ограничения и страхове, като ги преодолеете чрез алхимия на манифестирането.

Хакване на личността

Хакване на личността

Ще се срещнете с новата и по-добра версия на себе си, като препрограмирате своята самоличност.

Ускоряване на манифестацията

Ускоряване на манифестацията

Стесняване на времевите рамки и разбиване на илюзията за време, така че вашите желания да се осъществяват още по-бързо.

Каня те да се присъединиш към това
21-дневно предизвикателство, ако:
21-дневно предизвикателство
Какво ще усвоите в тази програма?

1)

Ще осъществите мечтите си с рекордна скорост

Независимо дали става въпрос за стартиране на успешен бизнес, превръщане на годишния ви доход в месечна заплата или постигане на тялото на мечтите ви: големите цели, които някога са изглеждали толкова далечни и недостижими, сега ще започнат да се превръщат в реалност с изумителна скорост и лекота. Ключът е да прилагате инструментите за манифестация, скрити в тази програма.

2)

Ще изградите дълбоко доверие в себе си и вашите избори

Доверие, позитивност и непоклатимо усещане за сигурност са горивото за постигане на мечти. Ще препрограмирате съзнанието си така, че да излъчвате тези емоции безусловно като премахнем от полето ви всички саботажи, съмнения и тревожност на емоционален и енергиен план. Това ще ви помага в моменти на трудности или усложнения винаги да сте в хармония и баланс, движейки се в правилната посока.

3)

Ще повишете качеството си на живота и чувството на радост във всеки един момент

Докато манифестирате вашите мечти и желания, ще забележите нов блясък и ентусиазъм, който изпълва всеки аспект на реалността ви. Ще започнете да усещате живота по нов начин, качеството на вашите мисли и емоции ще се промени драстично и ще намерите източници на радост и благодарност навсякъде – често дори на най-малко вероятните места.

4)

Ще настроите начина си мислене на честота на "Успех"

Хората, които постигат невъзможното, са тези, които живеят така сякаш всичко е възможно. Ще овладеете този ключов мисловен процес чрез редица инструменти, които ще пренаредят невронните ви връзки и ще пренастроят вибрационно ви поле на нивото на “успеха”, така че той да бъде толкова естествен за вас, колкото ставането сутрин.

5)

Ще се превърнете в мастър на поставянето и постигането на цели

Изкуството на манифестацията и поставянето на цели се допълват прекрасно. Ако преди сте постигали целите си бавно, губели сте фокус или сте изпитвали затруднения в правилното им поставяне сега ще се научите да го правите интуитивно. Ще си поставяте вдъхновяващи цели, които ви дават криле и осъществяването им се случва гладко и приятно… като магия!

6)

Ще се научите да живеете с ясно намерение, цел и присъствие

Докато преобразявате вътрешния си свят, ще изживеете квантов скок в начина, по който виждате и приемате външния свят. Ще се научите да вземате съзнателни решения, които резонират с най-доброто за вас, ще се научите да правите интуитивни избори и да вървите по правилия път, за да стигнете до целта. Ще се научите да бъдете тук и сега.

Какво ще правим?

По време на тази 21-дневна програма ти ще преживееш вълнуваща и разтърсваща трансформация. Подготви се, защото заедно:

21-дневно предизвикателство
21-дневно предизвикателство

Всичко, което искате, е там и чака да попитате. Всичко, което искате, също иска вас. Но трябва да предприемете действия, за да го получите. Готови ли сте да преобразите живота си? В рамките на тези 21 дни ще изкристализирате своето желание, ще се срещнете с вътрешните си демони и ще се освободите от всичко, което повече не ви служи.

Ще се превърнете в Мастър Манифестор и творец на собствената си съдба!

Овладей силата на манифестирането

старт - 16 декември 2023
199лв
99 лв
  • 21 видеа с продължителност до 20 минути
  • Медитации и практики
  • Домашни задачи и упражнения
  • Viber група за споделяне и вдъхновение

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg