ТЕРАПЕВТИЧЕН МАРАТОН

Изчистване на сенките

Всеки човек има нужда от терапия. При едни хора това е крeщяща нужда, за да оцелеят, при други – не е толкова наболяло и изисква лека корекция, която води до 100% удовлетворение. В колкото по-трудни условия сте родени и израснали, толкова по-тежки травми носите и толкова повече имате нужда от работа с терапевт. Но съм убедена, че всеки има нужда от терапия!

ИМА НЯКОЛКО ТИПА ПРИЧИНИ ЗА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ В НАШАТА ПСИХИКА:

🌒 Първа причина - Сянка

Ако сте израснали с насилие, бедност и кавги в семейството, психиката ви от ранна възраст е в сянка. Когато сме в нашата сенчеста страна, тялото ни боледува, живеем в бедност и мръсотия, при нас или наши близки има зависимости, страдаме, лъжем, изневеряваме или ни изневеряват. Човекът в сянка живее в постоянна липса, а душата иска да избяга от тялото, затова има нужда от зависимости и болести. Вътрешно стои програма на страдание и наказание.

🌱 Втора причина - Архетип-зародиш

Кога имаме неразвит архетип или архетип-зародиш? Често архетипът тъкмо започва да се развива, например архетип любовница, обаче се случва нещо - някаква болка, срам или травма. Тогава става така, че човекът не може да развие своя архетип. Например, вашата любовница стои в зародиш и вие така и не сте се научили да проявявате вашата сексуалност, както и вашата мисия.

🚀 Трета причина - Хиперкомпенсация

Когато е ярко изразен само един архетип, а липсват другите. Например, вие сте само момиченце и нямате реализация и сексуалност, или само кралица и само работите, и тогава трябва да извадим вашия потенциал, за да има баланс.

❌ Четвърта причина - Отхвърлен архетип

Когато не искам да съм като моята майка или баба, или някой в рода, тогава решавам да отхвърля този архетип и го блокирам.

Всички тези 4 причини водят до неспособност да бъдем пълноценни, “напълнени” и щастливи, и блокират различни сфери в живота ни. Освен това само, когато имаме 4-те архетипа и те са представени в цялата си сила и красота, ние можем да изградим истинска близост и способност да живеем чрез нашето сърце, да имаме ярка и вдъхновяваща сексуалност, интересен живот в мисията си, здраво и щастливо семейство.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

Наталия Кобилкина
ПРЕПОРЪЧВА СЕ – ДА СТЕ ПРЕМИНАЛИ МАРАТОН 4 АРХЕТИПА!

ВСЕКИ ЗАПИСАЛ СЕ ПОЛУЧАВА 🎁ПОДАРЪК:
МЕДИТАЦИЯ “ЖИВОТ НА ТВОИТЕ МЕЧТИ – ПРЕПРОГРАМИРАНЕ”

БАЗОВ ПАКЕТ

399лв
39 лв
  • 4 лекции по 90 минути
  • Филми и книги за архетипове.
  • ПОДАРЪК - Медитация "Живот на твоите мечти - препрограмиране"

За Информация: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg