Пред вашите компютри
23 Сеп 2020 @ 12:00-14:00

Уебинар: Татко, обичам те!

Моят голям успех стартира, когато честно и дълбоко приех, простих и помолих за прошка моя баща.

И свято вярвам, че човек не може да бъде успешен, да отстоява своите граници и да има воля, ако няма правилна връзка с баща си.

Водещ: >
Купи билет

Моля, да имате до себе си снимка на вас като дете и снимка на вашия баща.

Първо, заедно с таткото се научаваме да защитаваме границите си.
Тук е енергията на твърдост, воля и силни, волеви решения. Следователно, когато нямате контакт с таткото, вашите граници ще бъдат постоянно нарушавани.

Второ, приемането на бащата влияе на вашата енергия на достойнство, чест, воля, сила, отговорност, решителност и способността ви да действате. Ако връзката не е установена, тогава волята и вътрешната дисциплина са нещо крайно трудно за вас, и разбира се, това води до следващия проблем - парите!

Трето, връзката ви с бащата влияе пряко върху финансовия ви поток. Ето защо, ако искате да увеличите паричния си поток, тогава този уебинар е за вас.

Какво ще правим?

- Тук ще проработим всичко свързано с таткото, така че да имате вътрешна сила да можете да защитавате границите си, да печелите повече пари и да постигнете целите си.
- Уебинарът ще ви помогне, чрез констелации с бащата и практики с тялото, да освободите много негативна или патологична енергия, за да продължите напред по коренно нов начин.

Вземи пакет "Мамо и татко, обичам ви" на 22 и 23 септември.

Изчистване

За информация и записване: София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне

Препоръчваме ви още…