Новолуние и Слънчево затъмнение в КозирогНа  26 декември в 5. 18  по Гринуич, настъпва Новолуние и Слънчево затъмнение в Козирог. Много мощен период, поставящ  начало на  дълъг цикъл, който може да продължи  цели 9 или 19 години. Период, подходящ за ретроспекция и  проверката на вашия живот, да си отговорите на въпросите- правилно ли се развивате, в правилната сфера и т.н.

Важна точка, в която може да  се сложи началото на нов период, да настъпят  нови енергии, да разширите мирогледа си да проектирате нови идеи, нови мечти, които могат да се случат, особено ако приложите опита, който сте придобили.  Период в който е добре да осъзнаете какво ви пречи и кое е добре да промените.

Много е важно през този период да има ред, законност, сериозност, благоразумие, честност, справедливост, мъдрост, да прилагате вашите знания и опитност.

Слънчевото затъмнение е възможно да доведе до добри и не толкова добри събития в живота ни или до промяна, свързана с работата, раждане, брак, развод, статус, кариера, изява.

Предишното такова затъмнение  е било на 24 юни 2002, възможно сегашното затъмнение да произведе  ситуации като тези, които са били тогава, за да разберете какво би могло да се случи сега или какво е добре да промените.

Подходящ период за формиране на новите задачи и писане на желания или  план за 2020 година. Добре е плана да е дългосрочен, имайки предвид Новолунието в Козирог, което ще донесе устойчивост и стабилност на вашите намерения.

Настоящото Слънчево затъмнение ще донесе сигурен успех на всички, които се развиват в социална сфера, в голяма структура или компания, както и в контактите. Много силен период, който ще предостави нови възможности, но не трябва да се бърза и да се подхожда емоционално, а всяко действие трябва да е добре премислено и планирано. Вземането  на решения, да се ръководят с мъдрост, опит, знания и честност.

Голям успех  и положителни промени, ще се наблюдават при хора, които са изпитвали трудности през последните две години. В този период  ще им се дадат нови възможности за развитие и за стабилизиране, ще се открият нови хоризонти и ще се отворят нови възможности.

От 26 декември 2019 до 10 Януари 2020 година е важен период за реорганизация и промени.

 На  10 януари 2020 ще настъпи Лунно затъмнение под знака на  зодия Рак в 19 часа и 10 минути по Гринуич. То ще отговаря за нашите емоции и енергията,  много значим ден, който може да бъде свързан с приключване на някакъв цикъл, ситуация или контакт.

Бъдете сдържани и не бъдете спонтанни в решенията и действията си. Не подхождайте емоционално към въпросите и ситуациите, а проявете разум и търпение. Възможно е  по време на Лунното затъмнение да се затвори някоя врата, да си отиде нещо, което не ви е нужно, било то  съдружие, партньорство или друго,  затова е добре  по време на Слънчевото затъмнение  през декември да сте разбрали какво не е нужно за вас, какво искате да промените и да го пуснете да си отиде по време на Лунното затъмнение, за да е логическо продължение на процеса.

Новолунието съвпадайки със Слънчевото затъмнение е по-мощно, по-силно и добре да се постави  ново начало  или да има ново събитие-раждане на дете, нова професия, бизнес, нов дом. Навлизаме в период на промени и новости, всичко ново ще дойде, затова му  дайте възможност  да настъпи, полагайки основата сега и приемайки подаръците от  Юпитер в последствие.

Аспектът с Уран е възможно  да ви донесе  изненади, неочаквани промени и  обрати , промяна в плановете. Промените ще са бързи,  неочаквани, основно промени ще настъпят в ценностната система и  в материалното състояние.  Неочакваните промени може да са свързани с инвестиция и неочакван резултат, особено през март, когато има така наречения аспект на  щастливия обрат и на милионера, който ще гарантира положителна промяна със финансовата ситуация.

Добре е  по време на Затъмнението да се правят планове, но не и да се взимат конкретни решения, защото  решението може  да се окаже грешно и да не можете да го промените или  промяната да е трудна и продължителна.

Всички раздели или промени, които настъпят в този период от 26 декември до края на март се свързват с вашето развитие и устойчивост и трябва да се тълкуват за добро или необходимост, за да сте готови за нов цикъл, за промяна и ново начало.

Затъмнението  ни настройва на нови вълни, подготвя ни за нов живот. При всяка зодия ще засегне различни въпроси и сфери,  затова е добре желанията ви да са в насоката, която засяга отделните зодии.

При Овните промените ще се свързват с кариера, реализация, професия, статус, репутация. Възможно е да има  повишение, завършване на важен проект или започване на нов път. Затъмнението ще ускори процесите, свързани с дипломиране, получаване на квалификация или добиване на  популярност, сключване на брак, респективно  развод, ако брака те ограничава. Възможно е да настъпят неочаквани разходи, затова бъдете внимателни с  парите.

Скъпи Овни, сега е момента да заявите  вашите мечти и желания  към Вселената, свързани с работа, бизнес, кариера, репутация  и статус.

Телците ще получат  възможности за разширение на своя мироглед. Подходящ е периода за създаване на  международните контакти, преместване зад граница, започване или завършване на образование, започване на  мащабен бизнес с международен характер или разширяване на бизнес чрез социалните медии. За да бъде успеха ви гарантиран е добре бизнесът ви да е свързан с финанси или имоти на международния пазар. Онези от вас, които се нуждаят от  получаване на виза или гражданство, сега е момента. Не започвайте юридически дела, защото няма да бъдат разрешени  бързо.

Скъпи Телци, обърнете се към Вселената и заявете вашите желания в сферата на международните успехи, бизнеса и контактите с чужденци, както и популяризирането на вашите продукти или идеи зад граница!


При Близнаците  ще се появи нов източник за доходи, нови ресурси и информация. Те ще умеят да изкарат лесно пари, възможно е да получат  помощи или  грандове по  програми, има вероятност да им бъдат опростени данъци. Периода е подходящ за получаване на кредити, за осъществяване на  изгодни продажби или за  увеличаване на клиентите в бизнеса.  Възможно е да получат  предложение за съдружие или  за управление на чужди средства. Добра възможност да се отървете от зависимости или страхове,  добър период  за възстановяване на  емоционалното състояние, както и за започване на нови интимни отношения.

Скъпи Близнаци, сега е момента да си пожелаете независимост и  ресурси, с които да разполагате!


За Раците ще настъпи  преломен период за отношенията, възможно е да влезне  нов човек в живота ви,  да започнете нова връзка нова любов, която да завърши с брак. При онези от вас, при които брачните взаимоотношения не вървят, то може да настъпи развод и да се освободите от ограниченията. Възможно е започване на съвместен бизнес или излизане от бизнес. Периода е важен за  подписване на документи, покупки или продажби на имоти или бизнес, които да са увенчани с успех. Възможно е да се наложи да се откажете от нещо, за да дойдат нови положителни промени.

Скъпи Раци, пожелайте си подходящ партньор за вас, обръщайки се към Вселената!


При Лъвовете въпросите ще бъдат свързани със здравето, работата, ежедневието, рутината и режима. Работата ще се увеличи и ще настъпят нови неочаквани възможности, свързани с нея или ще настъпи смяна на работата, насоката и  сферата. Подходящ период за придобиване на нова специалност, за привличане на  нови клиенти. Възможно е да има преместване на ново място, заради работата  или нови ангажименти, нов колектив, реорганизация, които ще доведат до повече свободно време. Добър период за нова идея, която да доведе до успешна промяна в бизнеса. Добре е да започнете здравословен начин на живот.

Лъвовете могат да си пожелаят освобождаване от кредити и отговорности, както и повишение, защото Вселената ще бъде с тях!

Девите ще получат вдъхновение, добър период за изкуство, творчество, и работата с деца. Ако поставите ново начало на бизнес,  който се основава на хоби и  харесвате работата си, ще бъде увенчан с успех.  Периода може да се характеризира със забременяване, раждане на дете или да  настъпят новости при вашето дете. Ако сте в сферата на изкуството е възможно да получите предложение за нов филм, роля или спечелване на някакъв конкурс. Новости ще настъпят и в любовта, влюбване или среща с партньор, а при  тайни взаимоотношения ще настъпи яснота и  ред.

Скъпи Деви, пожелайте си късмет, изява на таланта, срещане на любовта или поява на дете!


Новолунието  при Везните ще засегне въпроси  свързани с дома, със семейството и хората, с които живеят. Подходящ период за успешна покупка  или продажба на имот, промяна на местоживеене, получаване на гражданство, както и разрешаване на въпроси,  свързани с родителите им. Възможна е промяна в състава на семейството, било то  отделяне на по-големи деца или  поява на нов член в семейството. Възможно е да настъпи неочаквана промяна, която да е свързана с финансова ситуация, ремонт или вземане на кредит. Добре е започване на работа в  сектора на недвижимите имоти- дизайн, брокер, строителство. Ако подписвате договор за кредит бъдете внимателни, за да не настъпят изненади.

Везни, пожелайте си нов дом или нов член на семейството и Вселената ще ви подкрепи!

 
При Скорпионите на преден план ще са въпросите свързани с общуването, управлението , договорните взаимоотношения. Добър период за развиване на  нова идея, особено във виртуалната реалност.  Добре е да се  научите и  да развиете нови навици и да внедрите нови идеи онлайн, което ще гарантира  успеха ви. Подходящ период за  обучение, за разрешаване на въпроси, свързани с финанси,  за получаване на документи или лиценз, за предприемане на важно пътуване. Добър период за реклама и упражняване на  новите професии-блогърство или инфлуенсърство и т.н Скорпионите ще се обградят с нов кръг от хора, нови познати и ново място.

Скорпиони пожелайте си мечтаното пътуване, което ще ви помогне да подредите живота си!

За Стрелците Затъмнението ще даде нови възможности за нови приходи, за нови източници, ще донесе промяна, свързана с успех и реализация на  проекти, които ще  приключат през юли. Новолунието ще  засегне финансите и ценностите. Прекрасен момент за сключване  на договор, свързан с получаване на пари, неочаквани печалби и приходи. Промяната, може да е свързана с работата, но дори промяната на пръв поглед да е негативна, тя ще доведе след себе си нови, по-добри възможности, както и много позитиви.

Скъпи Стрелци, сега е момента да си пожелаете духовни и материални ценности и ще бъдете чути!

Всички Козирози, преминават през неочаквани събития, промени, препятствия, които започват да отпускат примката и ще доведат до положително развитие. Промяна в посоката, нови занимания, промяна свързана с отношения и партньорства, нова длъжност, нов партньор и нови отговорности. Възможно е започване на нов проект, започване от нулата, като резултатите няма да закъснеят и ще дойдат през юли, важно е само да се заявите и  да проявите таланта си. Ако сте изправени пред съревнование, то победата ви е в кърпа вързана. Възможна е бременност, която не очаквате.

Скъпи Козирози, сега е момента да се заявите и да започнете да се реализирате вашите мечти, затова си пожелайте нов хоризонт, нов бизнес и нови партньори в бизнеса или в личен план за онези, които са свободни!

При Водолеите е възможно е да настъпи  приключване на един период от живота и  започване на нов. Тайните ще излезнат на яве или ще влезнете в тайни отношения с партньор от миналото ви. Подходящ период за освобождаване от отговорности, тайни, страхове, както и за  почивка, която  да е на по -изолирано място или  осъществяване на мечтан круиз. Възможно е приключване на  съдружие и е добре да започнете да работите сами. Времето е подходящо за завършване на   дисертация и магистратура, която сте отлагали отдавна. Настъпва нов период,  свързан с промяна на работата, прекъсване на работа, промяна на посоката, закриване на бизнес или  започване на нов по-различен различен бизнес.  

Скъпи Водолеи, пожелайте си мечтаното пътуване и правилната  посока, за да сбъднете желанията си!

Рибите ще се обкръжат с нов кръг от приятели. Подходящ период за нов бизнес в социалните сфери, защото ще получат много бързо подкрепа и  поддръжници, за влизане в нов колектив, нов клуб или , партия. Добра възможност  да получите желания  резултат за вашата работа. Ако планирате дете е  подходящ период за забременяване или  за представяне на нов творчески проект, свързан с  онлайн услуги.

Скъпи Риби, пожелайте си да получите външна помощ и  подкрепа, както и реализиране на  нова идея и проект, с които може да постигнете всичко!

За да се случат желанията ви е важно те да бъдат добре формулирани, да са в сферата, в която ще настъпи промяната,  да са сериозни и устойчиви,  защото в този период оформяте вашето бъдеще!

Автор: Петя Алексиева – астролог

За повече информация и консултации с Петя, вижте тук.

Споделяне