Пълнолуние в Близнаци – 12.12.Пълнолунието настъпва на 12 декември  2019 в  8.12 по Гринуич в Близнаци и ще е последното за тази година.

Важно, силно и резултатно Пълнолуние, по време на което може да признаете пред себе си от какво имате нужда, какви са Вашите мечти.  Могат да настъпят важни събития и резултати. Поради опозицията на двете светила е възможно да се появят проблеми, които не сте разрешили навреме, на този ден е възможно емоциите Ви да вземат връх.

По време на Пълнолунието Луната ще е на 20 градуса  в Близнак, което ще доведе до кулминация на въпроси, свързани с връзки, взаимоотношения, пътувания, вести, договори.  Възможно е да има завръщане на някакъв процес във Вашия живот, на неща с които сте се занимавали преди, нещо, което да приключите и да доведете до логически  край, било то взаимоотношения, сделка, договор, пътуване, или творчество.

Овен –  Периода е подходящ за приключване на въпроси и дейности, свързани с транспорт, преговори, сделки, взаимоотношения, изготвяне на документи. Ще получат яснота по повод на взаимоотношения и контакти с близкото си обкръжение.

Телците ще приключат процеси, свързани с финанси, възможно е да получат дългоочаквани пари, вследствие на сделка, увеличаване на заплата или премия. Но като цяло при тях Пълнолунието ще даде яснота в сферата на финансите.

При Близнаците Пълнолунието ще доведе до приключване на изява, с която се занимават, възможно е да изменят имиджа си и да получат яснота в процеса на работа си. Подходящ период за лечение и здраве.

Раците са в подходящ период, в който да приключат международни контакти или да се върнат у дома след дълго отсъствие, период за лечение и възстановяване, за отказване от вредни навици. Може да настъпи разрив в трайни взаимоотношения.

За Лъва е възможно Пълнолунието да донесе награда или осъществяване на мечти. Периода ще е свързан с признание, с печелене на дългоочакван конкурс или  работа.

При Девата кулминацията ще настъпи в социалната сфера, в кариерата или бизнеса. Ще се осъществят дългоочаквани сделки или ще приключат в бизнеса.

Везните ще получат дългоочаквани документи с международен характер или виза, разрешаване на юридически въпроси или приключване на дело. Възможно е да се доведе докрай някакво обучение, завръщане от далечно пътуване.

Скорпионите ще получат помощ от другите или възможност да работят с парите на другите. Пълнолунието ще им помогне да получат така дългоочакваните пари. Подходящ период за разрешаване на въпроси, свързани с кредити, страхове и задържащи интимни контакти, сега е момента да се освободите от тях.

Стрелците ще достигнат развитие на своите взаимоотношения в сферата на бизнеса или в емоционален план. Подходящ период за подписване на договор, съдружие или осъществяване на намерение. Взаимоотношенията ще се нуждаят от компромис, а партньорството от яснота.

Пълнолунието при Козирозите ще даде яснота в сферата на работата, услугите и здравето. Възможно е да се освободят от многобройните си ангажименти и отговорности, да получат дългоочаквана работа или да приключат проект, по който са работили дълго. Подходящ период за поставяне на точна диагноза.

Водолеите ще доведат до кулминация връзка или приятелство, ще общуват с приятели, възможно е влюбване, приключване на отпуска или време прекарано с децата, както и приключване на клубно членство. Период, в който може да се забременее след  дълго очакване на бременност.

Рибите ще завършват дейност, свързана с дома – ремонт, покупка или продажба на имот. Ще приключат въпрос с недвижим имот и ще получат яснота във взаимоотношенията у дома.

Много е важно по време на Пълнолунието да не влизате в конфликтни ситуации, да мечтаете мащабно, да намерете решения, свързани с големи начинания и да получите резултат от творчеството си.

 Не предприемайте нещо ново, свързано с работа, избавете дома си от ненужните вещи. Не давайте и не взимайте пари на заем по време на Пълнолунието.

Постарайте се да контролирате емоциите, не предприемайте сериозни разговори и срещи, отложете ги за следващия ден, защото общуването ще е емоционално, а разговорите няма да са леки.

Пътуванията и командировките са нежелателни.

Пълнолунието може да се отрази на Вашето настроение и да доведе до резките му промени. Може да сте по-разсеяни, а постъпките Ви да са необмислени и да направите грешка, не бъдете разточителни  в покупките, защото ще купите много ненужни вещи. Има риск от грешки и измама на самия ден на Пълнолунието.

Подходящ ден е за равносметка и за съставяне на Вашия план, свързан с 2020 година.

Автор: Петя Алексиева – астролог

За повече информация и консултации с Петя, вижте тук.

Споделяне