Пълнолуние в Лъв – 9.02.Пълнолунието ще настъпи на 9.02.2020 в 7.33ч. по Гринуич, когато Луната е на 20 градуса в знака Лъв.

Луната пряко влияе върху нашите реакции и емоции, именно за това трябва да сме по-обрани и да не реагираме спонтанно. По време на Пълнолунието е възможно да бъдете по-раздразнителни, защото Луната и Слънцето образуват опозиция, затова съветвам да контролирате емоциите си. Още повече, че по време на периода може да бъде засегнато Вашето его или авторитет.

Пълнолунието в Лъв е подходящо за формулиране на  Вашите желания и  бъдещи стъпки, които да помогнат за тяхното постигане. Добре е да намерите хармония в себе си и да проявите добрите качества на Лъва, а имено щедрост, артистизъм, радост и  милосърдие. Възможно е някои от Вас да се почувстват на двата полюса – да получат възможност за изява и да са щастливи или да проявят егото си и да привлекат отрицателни черти и емоции.

По време на Пълнолунието може да  настъпи развитие на определена ситуация, по която работите отдавна или кулминация във взаимоотношенията.

Времето е подходящо да проявите своята индивидуалност и да се възползвате от възможностите, които ще Ви се предоставят в тази посока. Добре е да проявите силна воля и великодушие, както и да покажете лидерски си заложби.

Необходимо е да разберете какво правите по-добре от другите, коя е Вашата индивидуалност, за да може да я изразите по време на този период или в следващите няколко дни. Прекрасно е времето да разберете какво наистина желаете и да намерите пътя към щастието. Създайте нещо оригинално, което ще привлече вниманието на хората около Вас и ще Ви направи пълноценни.

До 14 февруари спокойно може да направите нещата, които сте планували – може да подпишете договор, да сключите сделка, да извършите покупки или да пътешествате, периода вещае успех.

Внимавайте някой да не Ви излъже по време на самото Пълнолуние или да предприемете грешни стъпки, поради прекалената увереност, която ще почувствате на този ден.

При много от Вас, периода ще донесе резултати за положените усилия, които ще бъдат отражение на Вашите действия.

Възможно е по време на Пълнолунието да има резки промени в настроението, да проявите импулсивност или да почувствате напрежение, както и да не можете да стопирате емоцията си. Не проявявайте високомерие, егоизъм и  егоцентризъм, качества, които ще попречат да постигнете равновесие и ще допринесат за лоши резултати или напрегнати взаимоотношения. По време на периода някои ситуации може да са неуправляеми и да е необходимо да проявите повече гъвкавост, но най-вече се придържайте към емоционалното си равновесие и баланс. Намерете вътрешното си спокойствие и открийте хобито, което ще Ви прави истински щастливи. Баланса у Вас ще Ви помогне да  разграничите нещата и ще Ви възнагради подобаващо.

Помислете и за себе си, купете си нещо, за да се възнаградите и отделете време за своята визия.

Добрата мантра по време на Пълнолунието е:

„Аз съм щастлив човек и Вселената е щедра към мен. Аз обичам живота си и го изпълвам  с любов.“

Пълнолунието най-осезаемо ще го почувстват зодия Лъв или онези от Вас, чиято Луна попада в знака Лъв. При тях може да дойде резултат, да се предоставят възможности или да се внесе яснота какво да предприемат през следващите дни. Важно е да овладявате емоциите си, независимо от ситуацията, в която попаднете.

Водолеите също ще почувстват този период, за тях е важно да се откажат от борбата, която водят и да не влизат в конфликти, за да настъпят добри резултати и успешно да приключат задачите, които отдавна чакат и са свързани със сътрудничество.

При Овните и Стрелците ще има благоприятно развитие на дългоочаквана ситуация, която е свързана с тях. Ще получат разрешение за някаква дейност или новини, свързани със започване на работа. Стрелците ще завършат проект, по който работят отдавна и ще  почувстват облекчение.

При зодия Телец и Скорпион ще настъпи неочаквано завършване на процес, проект или взаимоотношенията, които няма да се развият в очакваната посока. Ще почувстват силно напрежение на 9 февруари, затова не предприемайте важни срещи или дела, по-добре се отдайте на релакс.

Останалите зодии може да не усетят влиянието на това Пълнолуние. Но при всеки един, ако настъпи резултат, то той ще е отражение на действията и емоциите.

Пълнолунието е енергичен ден, интуитивен и е добре да  погледнете  на къде ще поемете, защото по време на този процес ще получите яснота.

Ритуал привличане на пари

През нощта на 8 срещу 9 февруари излезте навън и се обърнете към Луната. 

Представете си, че нейната блестяща светлина навлиза във Вас и Ви изпълва с енергия,  след това пренесете енергията към сърцето си и я задръжте за няколко секунди, след което пуснете енергията обратно към Луната.  

Повторете упражнението три пъти.

След това се обърнете към Луната и кажете:

Скъпа Луна, донеси ми успех и пълнота, донеси ми енергия и светлина за привличане на изобилие. Така да бъде!

Благодарете на Луната и резултатите няма да закъснеят.

С любов,

Петя Алексиева – астролог

За повече информация и консултации с Петя, вижте тук.

Споделяне